Želite li za svoje dijete nešto više od samog treniranja?

Image
5.9.2016.
12:49
VOYO logo

Ne propustite ovu odličnu priliku jer taekwondo klub „Čigra“ poklanja mjesec dana besplatnog treninga u suvremeno opremljenom trening centru, samo za Vaše mališane

TKO SMO MI?

Taekwondo klub Čigra osnovan je 2003. godine i djeluje kao punopravni član HTS-a. Lokacije na kojima djelujemo su O.Š. „Kustošija“, O.Š. „Pantovčak“ i klupska dvorana opremljena kao suvremeni trening centar u Bleiweisovoj 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvalitetom rada kontinuirano ostvarujemo zapažene sportske rezultate u Hrvatskoj i inozemstvu. Najzaslužniji za to su odlični uvjeti rada te stručan i obrazovan trenerski kadar koji se konstantno usavršava za rad s najmlađim dobnim skupinama.

O sustavnom napretku naših članova brine tim liječnika iz različitih područja medicine, nutricionist, stomatolog, kinezioterapeut, fizioterapeut, kondicijski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz široku lepezu aktivnosti i programa za Vašu djecu ovakav klub san je svakog djeteta da uz zabavu, rad i zadovoljstvo dosegne više ciljeve u životu.

U suvremeno opremljenom trening centru u Bleiweisovoj 24, nudimo Vam mjesec dana besplatnog treninga za Vaše mališane, kako bi im približili ovu drevnu borilačku vještinu koja je danas olimpijski sport i ujedno najpopularniji borilački sport u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

S obzirom na dob, nudimo Vam programe:

1. SPORTSKA IGRAONICA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suvremena sportska igraonica za djecu od 4-6 godina koja uz stručnu pomoć trenera s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom usavršavaju motoričke sposobnosti, brzinu i koordinaciju te usvajaju osnove taekwondo vještine bitne za daljnji sportski napredak.

Ciljevi rada kod djece predškolske dobi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • podizanje opće tjelesne i psihičke kondicije
  • usvajanje zdravih životnih navika kako bi se spriječila tjelesna neaktivnost koja uzrokuje prekomjernu tjelesnu težinu
  • razvijanje interaktivnih sposobnosti djeteta koje pridonose boljem mentalnom zdravlju, povećanju samopouzdanja, koncentracije, smanjenju simptoma depresije, mogućeg stresa i anksioznosti
  • razvijanje svijest o potrebi vježbanja
  • razvoj temeljnih motoričkih
Image
Image

Kontakt:

boris.cigra@gmail.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

098/9599-100

2. MALA ŠKOLA TAEKWONDO-A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecateljski taekwondo program kroz koji djeca od 7 godina nadalje usvajaju vještine sportske borbe, samooobrane i forme.

Sustavnim pristupom koncipiranja treninga djeca vrlo brzo ostvaruju zapažene rezultate u fizičkom i natjecateljskom obliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

3. FAST MIX PROGRAM

FAST mix program namijenjen je za odrasle osobe i kao osnovu koristi princip vježbanja tijekom kojeg se izmjenjuju dijelovi visokog intenziteta s dijelovima niskog ili srednjeg intenziteta. Ideja je da se aktiviraju sve mišićne skupine te da se ubrza rad srca i metabolizma kako bi i nakon treninga tijelo trošilo energiju rezultirajući gubitkom masti u tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Iskoristite priliku i uvjerite se da Taekwondo klub „Čigra“ pruža djeci i odraslima puno više od samog treniranja!

Za sve informacije kontaktirajte nas na 098/9599-100; boris.cigra@gmail.com i za FAST MIX program 092/1495 115; nader.cigra@gmail.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo