SHOOSTER DAN JE SUPERFUN: / Dođi u Arena Centar u subotu 17.9. i nedjelju 18.9. od 10 do 21 h

Image
16.9.2016.
0:32
VOYO logo

Shooster je ime koje se podjednako veže i uz top tenisice i uz sjajnu zabavu. Ljubitelji i jednog i drugog već su pomalo navikli da im Shooster svako malo priredi događanje drukčije od drugih, takvo o kojem se priča i na kojem se uz malo spretnosti mogu osvojiti zaista vrijedne nagrade. Tako će biti i za vikend 17. i 18. rujna u zagrebačkom Arena Centru kada je na rasporedu novi Shooster Dan!

Ovaj se Shooster Dan odvija pod motom Shooster Dan je superfun! što dobro opisuje kakvi sadržaji očekuju one koji će svratiti do Shooster Box-a na Trgu Dalmacija u Arena Centru. Oni koji vole obračune u virtualnom svijetu imaju priliku zaigrati SHOOSTER PLAY TO WIN! Trebaju samo nabaciti high-tech naočale i rasturiti u GunJack 3D igrici. Ova superdinamična igra koja kombinira brzinu reakcije i pogotke najboljem će igraču dana donijeti fantastične tenisice kao nagradu! Zamisli igrajući igricu možeš osvojiti tenisice taman sad na početku nove školske i akademske godine, što sigurno nije gubljenje vremena! Nike Roshe Two, adidas NMD ili adidas Gazelle modeli su koje svi poznavatelji tenisica cijene. Igrači mogu osvojiti i popust do 30% za kupovinu u Shoosteru, plus sve koji zaigraju nagrađujemo privjeskom koji po želji mogu i personalizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da zabava nije samo u virtualnom svijetu dokazuje SHOOSTER CATCH ME IF U CAN! Igrač treba ući u prozirnu kabinu po kojoj nošeni vjetrom lete neuhvatljivi kuponi. Uz puno spretnosti ali i malo sreće igrač treba uhvatiti neki od kupona jer tako osvaja nagradu koja je na tom kuponu naznačena. Beskrajno zabavna stvar i za sudjelovanje i za gledanje! Nagrade na kuponima su sjajne: top tenisice iz Shooster ponude, NIKE Gymsack i popusti za Shooster od 10 do čak 50%!

I ovaj put surađujemo s poznatim street artistom Lunarom koji je za ovaj Shooster Dan kreirao zaista jedinstvenu SHOOSTER SNEAK’ART instalaciju od tenisica. Ovu ekskluzivnu instalaciju stvarno vrijedi pogledati, a vrijedi i zaigrati igru koja je vezana za nju. Posjetitelji pored instalacije trebaju slikati selfije i objaviti ih na svom Instagram profilu – autora najkreativnijeg selfija nagrađujemo vrhunskim tenisicama! Nije ovo sve, u Shooster Boxu posjetitelji mogu pogledati izložbu 12 top modela tenisica. Provjerite što je 'in' u svijetu tenisica i kakvi modeli se nose ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, Shooster Dan ovaj vikend u Arena Centru donosi gomilu zabave i prilika da se osvoje super nagrade. Zato te pozivamo da dođeš, povedi prijatelje i obitelj jer imamo sadržaja, zabave i nagrada za sve!

Kod Shooster Box-a možeš sresti i poznate ljubitelji tenisica Alexandru Milinković, Andreu Andrassy, Lunara i cijeli ekipu iz High5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo