Prijavi se na ReebokXChallenge treninge!

Image
14.9.2016.
10:25
VOYO logo

Reebok i Intersport Hrvatska i ove jeseni pozivaju na seriju treninga na otvorenom!

Otkrij nova mjesta za treninge i budi dio „Be More Human“ priče o stalnom napretku. Imajući to na umu, Reebok je grad pretvorio u veliko sportsko igralište jer na taj način želi potaknuti vježbanje na otvorenom koristeći sve elemente iz prirode. Uz Reebok postani boljom verzijom sebe: transformiraj život, izoštri um, ojačaj međuljudske odnose i oslobodi svoj puni ljudski potencijal.

Image
Image

Raspored treninga:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.09. PUMP YOUR RUN! Utrka na 5 km 01.10. LET'S DANCE! Trening 15.10. WORK OUT! Cross Fit natjecanje 05.11. MOVE! Bootcamp trening izdržljivosti

Sudjelovanje je besplatno, a za treninge se potrebno prijaviti na http://reebokxchallenge.hr/ Prva je na redu je Pump your run! utrka na 5 km. Start i cilj ove kružne utrke su na početku Dubravkinog puta, a Reebok sve sudionike časti hamburgerom i pićem po izboru! Oni najbrži bit će nagrađeni novim Reebok ZPump Fusion 2.5 tenisicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Više informacija dostupno je na linku: http://reebok-zpump-fusion.hr/ , a nove modele potraži na Intersportovim prodajnim mjestima.

Prijavi se na ReebokXChallenge treninge i dobro se zabavi.

Svi treninzi se održavaju na otvorenom, a jedni od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se dobro oznojiš i još bolje zabaviš! Let's dance trening rezerviran je za 01.10., a iskusne trenerice, Ana Matejak i Matea Knez pokazat će ti korake i otkriti novu zabavnu i efikasnu metodu vježbanja. Tajana Grujčić i Tomislav Jurak pomoći će ti da vježbaš bolje na Work Out! natjecanju namijenjenom CrossFit rekreativcima, dok će Goran Sajko biti zadužen za Move! trening izdržljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve detalje potraži na ReebokXChallenge.hr i prijavi se na treninge!

Ti ponesi snagu, mi nosimo podršku! #BeMoreHuman

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo