Igrači Dinama predstavili Ocean Storm - novu kolekciju revolucionarnih adidas kopački

Image
8.8.2017.
15:45
VOYO logo

Najspretniji vladari Maksimirskog travnjaka među prvima su dobili priliku isprobati Ocean Storm - nove modele kopački s kojima adidas Football upotpunjuje svoju revolucionarnu ACE i X te novu NEMEZIZ liniju. Ćorić, Antolić, Olmo i Gojak zahvaljujući svojim novim adidas Ocean Storm ACE 17.1. i X 17.1. kopačkama iskusit će jedinstven osjećaj potpore, stabilnosti i prilagodljivosti u bilo kojoj situaciji na terenu i protiv bilo kojeg protivnika.

Ocean Storm ACE 17.1. model dolazi u upečatljivim tamnoplavim i tirkizno plavim nijansama s klasičnim prepoznatljivim adidas prugama u bijeloj boji. Zahvaljujući inovativnom PURECUT SOCK sistemu i PRIMEKNIT gornjištu kopačka se prilagođava stopalu i osigurava potpunu stabilnost te maksimalnu učinkovitost što omogućava kapetanu Dinama da nesmetano i sigurno vodi svoju momčad. Za još bolji povrat energije u potplat kopačke ugrađena je inovativna adidas BOOST tehnologija za još energičnije i uspješnije zabijanje golova protivničkoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ACE 17.1

Image
Image

Antolić

Image
Image

Gojak

Image
Image

Nemeziz Ocean storm Stadium

Image
Image

Olmo

Image
Image

X17.1

Ćorić, Olmo i Gojak će u svojim novim Ocean Storm X 17.1. kopačkama u upečatljivo žuto - crnim nijansama vladati terenom uz savršenu kontrolu nad loptom u svim uvjetima zahvaljujući adidas NON STOP GRIP (NSG) tehnologiji koja uz PURECUT SOCK sistem omogućava igraču da kontrolira igru bez ograničavanja pokreta. SPRINTFRAME vanjski potplat osigurava stabilnost potrebnu kod brze promjene smjera kretanja i omogućava dinamičnu igru uz maksimalnu stabilizaciju stopala bez kompromisa za virtuozne poteze mladih Dinamovih zvijezda.

Osim ACE i X modela kopački, svoje Ocean Storm izdanje dobio je i adidas NEMEZIZ 17.1. model koji dolazi u tamnoplavim i tirkiznim nijansama. NEMEZIZ linija kopački inspirirana je ritualima omotavanja trakom koje su u antičko doba prakticirali borci, a ista se koristi i u sportu te plesu za stabiliziranje zglobova i mišića te sprječavanje ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući TORSINOFRAME, inovativnom laganom okviru kopačke, u kombinaciji s TORSIONRIBS tehnologijom zadržana je prilagodljivost kopačke stopalu za postizanje lakoće i okretnosti pri čemu je stopalo fiksirano AGILITYKNIT 2.0. tehnologijom koja prilagođava kopačku stopalu pri kompleksnim kretnjama igrača.

Ocean Storm kolekcija se osim Stadium modela sastoji i od Cage i Street modela kopački za sve one koji žele iskusiti kopačke izrađene vrhunskom tehnologijom i izvan nogometnog terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekciju Ocean Storm možete pronaći u adidas shopovima diljem Hrvatske kao i kod odabranih partnera po preporučenim MPC cijenama od 1699 - 2499kn ovisno o modelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo