ADIDASOVI AMBASADORI DOMAGOJ ANTOLIĆ I MARKO ROG U SPEED OF LIGHT BOJAMA / ADIDASOVI AMBASADORI DOMAGOJ ANTOLIĆ I MARKO ROG U SPEED OF LIGHT BOJAMA

Image
14.7.2016.
11:11
VOYO logo

Revolucionarnu kolekciju adidas kopački ACE16 i X16 dobili su priliku isprobati vrhunski hrvatski nogometaši Domagoj Antolić i Marko Rog zahvaljujući kojoj su spremni za nove izazove sezone 2016/17. Nova Speed of light kolekcija ACE16, X16 i MESSI nudi tri nove upečatljive boje - solarna crvena i žuta te šokantno plava koje su rezultat refleksije nastale u eksperimentu s brzinom svjetla.

Priliku da na terenu dokaže svoju brzinu u novim X16 PURECHAOS solarno crvenim kopačkama dobio je mladi i talentirani adidasov ambasador Marko Rog. Stvorene za igrače koji stvaraju kaos na terenu, svojim inovativnim dizajnom omogućavaju lakoću i aerodinamiku koja podupire brze i nagle kretnje te promjene smjera zahvaljujući PURECUT SOCK sistemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ACE 16 PURECONTROL kopačke dolaze u solarno žutoj nijansi te su prekrivene Primeknit materijalom koji omogućava savršeno prijanjanje dok napredni NON STOP GRIP sustav pomaže u boljoj kontroli lopte. adidas ACE 16 kopačke namijenjene su igračima koji kontroliraju igru baš poput Domagoja Antolića koji na svojoj kapetanskoj poziciji Dinama mora imati jasan pregled terena te kontrolu svake situacije kako bi s lakoćom gospodario igrom.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Treći model iz kolekcije su MESSI 16 PUREAGILITY kopačke u šokantno plavoj boji čiji je dizajn inspiriran igrom najboljeg nogometaša svijeta. Jedinstvene značajke ovog modela su PURECUT sistem vezanja te SPRINTFRAME tehnologija koja omogućava stabilnost i okretnost pri tome zadržavajući lakoću kopačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj su dostupne kopačke iz Speed of light kolekcije po preporučenim MPC: MESSI 16 PUREAGILITY 1499kn, ACE 16 za 1899kn, X 16 za 1499kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo