Pozurite! Evotv Proljece zavrsava 10. svibnja

Pozurite jer akcija „evotv Proljece“ svim novim korisnicima daruje pola pretplate na godinu dana i to za samo 34,99 kuna mjesecno. Osim pretplate u pola cijene evotv daruje i premium buket HBO i Cinemax na godinu dana. Na evotv-u svakodnevno gledajte najnovije hit-serije, holivudske kinouspjesnice, dokumentarce, crtice i sportske prijenose uzivo. Ako pozurite, s ovakvom programskom shemom svaki dan imat cete osjecaj da ste u kinu!

Kako postati novi korisnik? Evotv se moze ugovoriti u najblizem postanskom ured, kod svog postara, pozivom na besplatni broj 0800 07 07 ili na internetskoj stranici www.evotv.hr.

Evotv prijamnik moze se uvijek i svugdje ponijeti sa sobom – u vikendicu, prijateljima ili navecer prenijeti u spavacu sobu. Da bi se spojio prijamnik, nije potreban instalater, nego ga korisnici sami spajaju na postojecu antenu i televizor. Za evotv ne treba vam ni internet, ni telefon, a prijamnik je moguce i unajmiti uz mjesecnu naknadu od 19,99 kuna. Nakon spajanja korisnik moze odmah utonuti u fotelju i gledati izabrane programe.

Proljece je. Sve se budi. Probudite se i vi… Uzitak i zabavu donosi vam „evotv Proljece“!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr