Kako se roštilja u Hrvatskoj?

Koji tip roštilja koristimo, koje vrste namirnica su nam najdraže, gdje najčešće roštiljamo? Kauflandov vodič kroz sezonu roštilja otkrit će vam kakve su navike hrvatskih ljubitelja specijaliteta sa žara!

Sve što je dobro, još je bolje na roštilju! U tome se svi slažu. No kada je u pitanju izbor tipa roštilja, namirnica, ili pića koje odgovara jelima s roštilja, mišljenja su različita. Iz tog razloga odlučili smo saznati što na tu temu kažu naši posjetitelji. Evo i rezultata za drugo pitanje …

Saznali smo gdje najradije roštiljate!

Gdje se u Hrvatskoj najčešće roštilja? Prema vašim odgovorima možemo zaključiti – omiljeno mjesto za roštiljanje je vrt, odnosno mirni kutak u prirodi. Ipak, u slučaju lošeg vremena, roštilj “u zaklonu” kod prijatelja ili na balkonu uvijek može biti pričuvna varijanta.

Za pravu roštiljadu važne su i namirnice, stoga želimo znati što najradije pripremate na roštilju. Pomozite nam da nađemo odgovor i na to pitanje.

Saznajte više na www.kaufland.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr