Ekskluzivno na portalu Net.hr predstavljamo vam akcijsku scenu '22 Jump Street'!

Samo na portalu Net.hr među prvima pogledajte akcijsku scenu iz filma „22 Jump Street“ – komedije koja se od četvrtka, 24. srpnja započinje prikazivati u domaćim kinima.

Riječ je o nastavku uspješnog hita iz 2012. godine kada su Channing Tatum i Jonah Hill po prvi puta udružili snage i odglumili srednjoškolce kako bi ušli u trag opasnim dilerima droge. Sada će to isto pokušati napraviti i na fakultetu, ali niti izbliza sve neće ići tako glatko…

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Hill) i Jenka (Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo. Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopće došli na fakultet – već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila.

//www.youtube.com/embed/ctmFKreVAzc

Kao i prvi nastavak i „22 Jump Street“ režirali su Christopher Miller i Phil Lord, a uz Tatuma i Hilla u filmu glume i Ice Cube, Dave Franco, Peter Stormare, Amber Stevens i mnogi drugi. Kritika i publika najviše su hvalili fantastičnu kemiju dvojice glavnih glumaca, što nije čudo budući su Tatum i Hill dugogodišnji prijatelji u privatnom životu pa su svoj odličan odnos iza kamere prenijeli i na velike ekrane.

//www.youtube.com/embed/yZ9VEHq4hrg

Akcijska hit komedija „22 Jump Street“ u domaća kina stiže u četvrtak, 24. srpnja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr