WEBSHOP.NET.HR

Zaboravite na lošu cirkulaciju, bolne i hladne noge uz nagrađivane Čarape sa 100% Celliant vlaknima

 Problem hladnih stopala ne zaobilazi ni mlade niti stare, a stanje postaje još gore kada slaba cirkulacija uzrokuje bolove.

Najčešći uzrok problema hladnih i bolnih stopala je nezdrav način života, ali i šećerna bolest od koje u Hrvatskoj boluje otprilike 400 tisuća ljudi. Manjak kretanja i loša prehrana zbog toga uzrokuju slabljenje cirkulacije te učestalu pojavu bolova u potkoljenicama.

Jeste li znali da slabu cirkulaciju možete spriječiti i liječiti nošenjem čarapa s Celliant vlaknima?

Oxygen optimal/celliant pamučne čarape imaju status medicinskog proizvoda, osvojile su Grand prix glavnu nagradu, kao i dvije zlatne medalje na Budi uzor®/Inova® izložbi inovacija u konkurenciji od čak 17 svjetskih zemalja.

Oxygen Optimal čarape sa 100% Celliant vlaknima– spas za hladne i bolne noge

Neugodna hladnoća nastupa većinom kada se tijelo umiri, a počinje u ekstremitetima, polako se šireći od stopala i dlanova prema ostatku tijela.

Oxygen Optimal čarape proizvedene su kako bi potaknule cirkulaciju i dugotrajno osigurale toplinu nogu. Osim što su jedne od najnaprednijih čarapa za cirkulaciju na tržištu, ove čarape jedine u potpunosti pomažu oboljelima od dijabetesa u brizi za njihova stopala.

Klinički dokazana učinkovitost Celliant vlakana:

  • Smanjuju bolove, grčeve i trnce u nogama
  • Omogućuju brže zacjeljivanje ranica
  • Smanjuju oticanje nogu
  • Povećavaju volumen kisika u krvi i tkivima do čak 29%
  • Reguliraju temperaturu nogu

Oxygen Optimal čarape izrađene su od češljanog pamuka ili merino vune dok su kroz njih protkana 100% Celliant vlakna jer se dijabetičarima preporučuje nošenje potpuno prirodnih materijala.

Stopalo čarape je podebljano, a šavovi su rađeni prema van kako bi se osigurala što veća ugoda tijekom nošenja. Osim toga, gumica je iznimno nježna kako ne bi stvarala nepotreban pritisak.

Djelotvornost Celliant materijala klinički je dokazana, a studije su pokazale da se već u prvih sat vremena nošenja cirkulacija poboljšava za 8-14% čime potiče zarastanje rana i eliminira posljedice poremećaja cirkulacije.

Proizvodi obogaćeni Celliantom povećavaju razinu kisika u krvi i tkivima, reguliraju tjelesnu temperaturu i poboljšavaju performanse.

Spriječite pogoršanje bolesti vena i njihove izraženosti uz Preventivne čarape za vene s Celliant vlaknima

 

 

 

Izražene vene nisu samo estetski problem već uzrokuju mnoge zdravstvene poteškoće ukoliko se pravovremeno ne liječe. Simptomi poput umora i osjećaja težine u nogama te pojave venskih varikoziteta prvi su znak za uzbunu.

Srećom, probleme venskog zastoja moguće je ublažiti uz pravilnu njegu i nošenje preventivnih čarapa za vene. Kod neugodnih stanja nogu, preventivne čarape pružaju trenutno olakšanje i smanjanje bolova. Dodatak Celliant vlakana također pozitivno djeluje na poboljšanje cirkulacije te smanjuje trnce i otečenost u nogama.

Nošenjem preventivnih čarapa s Celliant vlaknima usporava se i razvoj dijabetičkog stopala, a prednost Celliant vlakana je i u tome što ima analgetička svojstva. Prilikom istraživanja u SAD-u, dokazano je da nošenje Celliant čarapa uvelike smanjuje bolove.

Preventivne čarape za vene sa 100% Celliant vlaknima naručite na Net.hr WebShop-u i spriječite razvoj bolesti vena i kapilara u nogama. Uz narudžbu ostvarujete popust od čak 20% i svoje čarape možete naručiti po cijeni od samo 160 kn.

Za više informacija i narudžbu Preventivnih čarapa kliknite OVDJE.

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/7481-538.

Naručite Oxygen Optimal pamučne čarape s Celliant vlaknima na Net.hr WebShop-u uz 20% popusta

 

Oxygen Optimal medicinske čarape napravljene su od posebnog Celliant vlakna koje je protkano kroz cijelu čarapu pa možete biti sigurni u djelovanje unatoč učestalom pranju.

Čarape od 100% Celliant vlakana preporučuje i udruga dijabetičara, posebice kod uznapredovalih poteškoća s dijabetičkim stopalom jer prirodni materijali u kombinaciji s Celliantom pomažu smanjiti bolove i zacjeliti rane.

Oxygen Optimal medicinske čarape su ugodne za nošenje jer su izrađene od kvalitetnih prirodnih materijala, dok su šavovi okrenuti prema van, a gumica je izrazito nježna. Možete ih naručiti na Net.hr WebShop-u uz čak 20% popusta, po cijeni od 160 kn ili izabrati drugi model i boju čarapa s Celliant vlaknima.

 

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

 

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/7481-538.

Smanjite otečenost u nogama uz dvostruku funkciju Optimal Relax čarapa sa 100% Celliant vlaknima

 

Za sve probleme u nogama, najbolje rješenje pronaći ćete u čarapama s Celliant vlaknima. Oxygen Optimal Relax čarape pružaju odličnu potporu bolnim i otečenim nogama tijekom cijelog dana, a posebice se preporučuju osobama koje dulje vrijeme stoje ili sjede na radnom mjestu.

Osim regulacije temperature zbog Celliant vlakana, čarape omogućuju prilagođavanje visine, stoga ih možemo nositi poput stopalica ili viših čarapa. Preporučuju se za osobe s osjetljivim stopalima, dijabetičarima, osobama koji pate od reume ili artritisa, osobama koje pate od gihta te osobama s otečenim nogama.

Naručite Optimal Relax čarape bez rubova i šavova po cijeni od 200 kn i spriječite probleme slabe cirkulacije, dijabetičkog stopala ili otečenih nogu.

Za više informacija i narudžbu Optimal Relax čarapa, kliknite OVDJE.

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/7481-538.

Povratak na Net.hr