PROMO

Humanitarni makeover u Štimac centru dentalne medicine

Štimac centar dentalne medicine proteklih nekoliko godina na godišnjoj razini organizira natječaj za humanitarni dentalni makeover te odabranim kandidatima omogućuje novi osmijeh i samopouzdanje koje su izgubili kroz dugi niz godina otkada imaju probleme za zubima i usnom šupljinom.

OD BEZUBE ČELJUSTI DO SAVRŠENOG OSMIJEHA UZ ALL ON FOUR OPCIJU!

Koliko zubi i osmijeh utječu na osobu pokazuje i slučaj treće ovogodišnje kandidatkinje, Mirele Perkušić iz Splita. Ova 37-godišnja nezaposlena majka dvoje djece sama se prijavila na natječaj jer je odlučila da više ne može živjeti u strahu i skrivajući se. Filip Štimac, dr.med.dent. rekao nam je sljedeće: “Gospođu Perkušić upoznali smo u trenucima skoro potpune bezubosti te je već pri prvom pregledu bilo uočeno kako je ona idealna kandidatkinja za opciju ALL ON FOUR koja je u potpunosti fiksno i trajno rješenje kod problema bezubosti. ALL ON FOUR fiksna je opcija u kojoj se ugrađuju četiri implantata u jednoj čeljusti te se na njih trajno fiksira zubni most. Riječ je o opciji ugradnje implantata koja je fiksno i stabilno rješenje, a ujedno i jedno od najpopularnijih rješenja kod bezubih čeljusti, kako financijski tako i funkcionalno. Zbog uznapredovale parodontoze zubi koje je još uvijek imala morali smo izvaditi jer su se već počeli klimati i nažalost nije im bilo spasa.“

Pogledajte video kako je izgledala Mirelina transformacija:

Oduševljenje implantatima koji su joj omogućili novi osmijeh Mirela nije mogla sakriti!

„S obzirom da ništa u životu nisam dobila osjećaj sreće i sve emocije koje su me preplavile saznanjem da sam upravo ja odabrana za makeover ne mogu se riječima opisati. U početku nisam niti bila svjesna koja promjena je u pitanju, no sada, nakon gotovog rada osjećaj je neopisiv. Pod velikim sam dojmom, pa možete li zamisliti, od svega par zubi odjednom imam ponovno sve zube!  Ponovno učim jesti i govoriti, ali i gledati se u ogledalo bez srama. Sada tek vidim koliko zubi čovjeku promjene izgled. Moram priznati i da sam imala veliki strah, no cijeli postupak je bio kompletno bezbolan a uz podršku i razgovor s dr. Filipom uspjela sam se u potpunosti i opustiti te prebroditi svoj strah.“, rekla nam je treća ovogodišnja dobitnica humanitarnog makeovera, Mirela Perkušić.

Ostale fotografije pogledajte u galeriji slika:

 

Povratak na Net.hr