dm

Vijesti iz Svijeta prednosti

Marljivo sakupljate active beauty bodove pri svakoj kupnji u dm-u? Imate bodove koje biste htjeli potrošiti, a niste sigurni na što? Donosimo vam vijesti iz Svijeta prednosti koje će vam pomoći da odlučite kako najbolje iskoristiti bodove do 30. rujna 2016.

U zamjenu za 10 active beauty bodova ostvarite

  • 30% popusta na sve Rex proizvode
  • 30% popusta na sve Somat proizvode
  • 30% popusta na Likvi deterdžent u pakiranju od 500 ml
  • 30% popusta pri kupovini MAM duda
  • 50% popusta pri kupovini Persil kapsula za pranje rublja – 30 komada
  • 30% popusta na sve Nivea proizvode za njegu lica

U zamjenu za samo 5 bodova u svom dm-u možete ostvariti 30% popusta pri kupovini Rimmel Scandaleyes Reloaded maskare te Vileda višenamjenske krpe.

Jednostavno otisnite kupon na active beauty terminalu ili ga aktivirajte u dm aplikaciji za pametne telefone koju možete preuzeti na  App Storeu i Google Play-u te na blagajni bilo kojeg dm-a ostvarite popust na željene proizvode.

Kao i uvijek, u zamjenu za 150 active beauty bodova na blagajni dm-a možete ostvariti i 15% popusta na ukupnu kupovinu!
Tijekom cijelog rujna u svom dm-u za 50 bodova možete preuzeti magazin “dm Lijepa” u kojem ćete, uz popuste na proizvode za kosu, pronaći savjete i trikove koji će vam pomoći da vaša kosa i tijekom jesenskih mjeseci blista. Za kupovinu proizvoda za kosu u vrijednosti iznad 150,00 kn dm će vam darovati dizajnersku torbicu s potpisom Ivice Skoke.
Vijesti iz Svijeta prednosti i puno više možete pratiti i na internetskoj stranici i Facebook stranici dm-a. Uživajte u pogodnostima!

Povratak na Net.hr