Šokantno: žena otkriva trik kako izgubiti 10 kilograma u tjedan dana! FOTO

“Stavila sam fotografije prije i poslije dijete jednu pokraj druge i ostala zapanjena – rezultati su bili i više nego očiti!” kaže nam Diana (31) na kraju programa mršavljenja. Pročitajte intervju i saznajte gdje istražiti mogućnosti kako izgubiti težinu te primite besplatno savjetovanje nutricionista!

Diana, recite nam – kako ste odlučili smršaviti?

Imam dvoje male djece, tako da sam dulje vrijeme bila ili trudna ili u postporođajnom razdoblju; jednostavno rečeno – izvan forme. Nisam mogla ništa obući jer nisam mogla navući na sebe staru odjeću! A ono što sam mogla obući, uopće nije izgledalo ženstveno – ni blizu. Nisam bila zadovoljna sobom ni svojim izgledom.

Kako ste naišli na štokholmsku dijetu?

Ono što mi je odmah bilo jasno – teretana ili tablete nisu bili za mene. Program mršavljenja bio je opcija kada nema vremena i kada postoji želja za postizanjem efekta. Na internetu sam pročitala mnogo dobrih recenzija o štokholmskoj metodi. Da budem iskrena, isprva su mi sve te priče o uspješnosti s fotografijama izgledale previše dobro; bila sam skeptična. Ali sam mislila – pa dobro, što mogu izgubiti? Samo svoj višak kilograma! (kroz smijeh) Riješila sam test i naručila svoju dijetu. Napokon – radi se samo o sedam dana – zašto da ne izdržim?

Kako je tekao postupak prijave?

Postupak je vrlo jednostavan. Sve se događa na internetu. Prijava na program doslovno je trajala 5 minuta – brzo sam ispunila upitnik i uskoro dobila plan.

Kako Vam je išlo pridržavanje dijete?

Sve u svemu, bilo je vrlo jednostavno pridržavati se dijete. Čak mi se činilo da sam jela i više tijekom tih sedam dana nego što sam to običavala do tada! Zauzvrat, to je popravilo moj metabolizam. Rezultate sam počela osjećati treći ili četvrti dan – odjeća mi je postala labavija. Kada sam se na kraju izvagala, ostala sam šokirana – sa 74 kilograma koliko sam imala prije, nakon dijete spala sam na 64 kilograma. Jako sam se iznenadila! Kada sam stavila fotografije prije i poslije dijete jednu pokraj druge, ostala sam zapanjena, jer gubitak težine bio je uistinu očit.

Na StockholmHealth.com izradite plan mršavljenja skrojen posebno za vas i riješite se viška tjelesne težine u samo tjedan dana, na način da i dalje jedete fino i zdravo! Samo danas, svaki posjetitelj internetske stranice primit će besplatno rezultate testa i konzultacije sa stručnjakom za mršavljenje!

Kliknite ovdje – StockholmHealth.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Povratak na Net.hr