KNOCKOUT SNOW FESTIVAL

Sigma headlineri KnockOut Snow Festivala: Imaju stotine milijuna pregleda na YouTubeu, a nastupat će samo za odabrane Hrvate!

Nakon što je hit “Nobody To Love” 2014. godine poharao svjetske top liste, teško da postoji netko tko nije čuo za megapopularni britanski DJ duo Sigma, headlinere šestog izdanja KnockOut Snow Festivala .

Priča o Sigmi započela je prije 10 godina, kad su se tada 16-godišnji Cameron Edwards i Joe Lenzie upoznali na koledžu. Svega dvije godine kasnije pokrenuli su vlastitu izdavačku kuću, ali do proboja na svjetsku scenu ipak je trebalo još malo pričekati. Trenutak kojeg se čekalo zbio se u travnju 2014. – netom nakon objave njihov je single “Nobody To Love” zasjeo je na prvo mjesto službene britanske top liste singlova, a ni ostatku svijeta nije dugo trebalo da prepozna da su zvijezde rođene.

Nakon “Nobody To Love”, DJ duo Sigma izdao je još brojne hitove, među kojima su i “Changing”, “Coming Home”, “Cry”, “Glitterball”, “Stay”, “Higher”, “Redemption”…

Milijunske naklade, brojne nagrade, poharane top liste i nastupi na nekima od najvećih svjetskih glazbenih festivala dovoljni su da se mladi iz Hrvatske osjete počašćeno – jer Sigma na snježne padine Les Orresa stiže samo zbog njih!

KnockOut Snow Festival (www.knockoutsnowfestival.eu), najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe.

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.

Požuriš li s prijavom, stigneš uhvatiti first minute cijenu – već od 2.390 kuna po osobi!

KnockOut Snow Festival

 

 

Povratak na Net.hr