knockout snow festival

Pogledaj kakav te ludi provod čeka: Evo zašto se KnockOut Snow Festival ne propušta!

Jer KnockOut Snow Festival  nije samo festival. Jer KnockOut Snow Festival nije samo skijanje. Jer KnockOut Snow Festival nije obično putovanje. Jer je KnockOut Snow Festival nezaboravna avantura i stvaranje uspomena i trenutaka koje ćeš pamtiti cijeloga života … i koje jednostavno moraš podijeliti s prijateljima!

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe.

This slideshow requires JavaScript.

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Sigma, Hladno Pivo, S.A.R.S., The Night Express Band i DJ Luca Montecchi samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravni provod. Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.

Požuriš li s prijavom, stigneš uhvatiti first minute cijenu – već od 2.390 kuna po osobi!

Dođi na KnockOut Snow Festival preparty uz Sigmu!

Kao zagrijavanje za ludi zimski provod, 1. listopada te u klubu The Best Venue Hall Zagreb čeka KnockOut Snow Festival preparty uz tvorce megahita “Nobody To Love” – britanski DJ duo Sigma!

Budući da je Sigma headliner šestog izdanja KnockOut Snow Festivala, za 300 najbržih (18+) koji se prijave na ovaj skijaško-glazbeni spektakl, osigurana je besplatna ulaznica za zagrebački nastup Sigme.

Za sve ostale, ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 50 kuna za žene/70 kuna za muškarce, odnosno po cijeni od 60/80 kuna na dan eventa.

KnockOut Snow Festival

Povratak na Net.hr