Xtravaganza

Mršavljenje je lakše nego što mislite uz ova 4 koraka!

Ukoliko ste barem jedan put pokušali smršaviti, dobro znate koliko su motivacija i upornost važni faktori u ostvarenju uspjeha.  Čak i kada uspješno postignete cilj, znate koliko ga je teško prirodno zadržati. Upravo stoga je Xtravaganza u svoje programe mršavljenja uključila zdravstvene savjetnike uz koje ćete s lakoćom postići trajnu promjenu ponašanja, te usvojiti nove i zdrave navike.

Xtravaganza – holistički program za mršavljenje i uravnoteženu težinu.

Ključ za postizanje,ali i zadržavanje idealne težine je promjena načina života – na način da vam se ta promjena i sviđa. Stručno vodstvo osobnog zdravstvenog savjetnika, kao i podrška grupe unutar programa pomoći će vam da napokon u tome i uspijete.

“Sa svojim članovima družimo se na grupnim sastancima, obrađujemo zanimljive teme vezano za zdrav stil života, zajedno vježbamo, radimo mentalni trening… uz grupnu podršku,puno smijeha i pozitivne energije svi naši članovi uspješno postižu i zadržavaju svoje ciljeve. Najveći izazov su nam članovi koji su prethodno više puta pokušavali smršavjeti, ali bez većeg uspjeha.  Takvi članovi vrlo često više ne vjeruju u sebe i svoj uspjeh u tom području, ali mi zdravstveni savjetnici vjerujemo i uspješno im pomažemo. Za naš posao nema veće nagrade od one kada članovi postignu željene rezultate.” – objašnjava Edita Bralić, zdravstvena savjetnica Xtravaganze.

O iskustvima naših klijenata može pogledati ovdje.

Koncept Xtravagane temelji se na četiri alata koja su odlučujuća za postizanje promjene:

MENTALNI TRENING

– članovi kontinuirano vježbaju mentalni trening uz pomoć posebno osmišljenih programa koji se baziraju na NLP-u – metodi koja se koristi za osobni razvoj te služi za programiranje ponašanja prema željenom uspjehu. Mentalni trening i NLP imaju vrlo važnu ulogu u stvaranju novih obrazaca ponašanja i navika, na jednoj trajnoj, podsvjesnoj i automatiziranoj razini.

MENTALNA HRANA

– dobro raspoloženje, zadovoljstvo i užitak su preduvjet za motivaciju i izdržljivost, te najvažnije gorivo za postizanje uspjeha.  Ovdje se pojedinca uči pronaći nove načine za suočavanje sa svim situacijama sa kojima se susreće na putu do cilja.

FIZIČKI TRENING

– najvažniji alat je povezati radost kretanja sa fizičkom aktivnosti, bez prisile. Svaki trening koji odradimo, dobar je trening.  Vježbe su prilagođene svakom članu pojedinačno, polazeći od njegovih mogućnosti i fizičke spremnosti. U sklopu fitness centra First Fitness&Squash tower, fokusiramo se na vježbe snage i kondicije.

PREHRANA

– filozofija Xtravaganzinog tanjura je u tome da treba biti jednostavno i ugodno napraviti zdrav i uravnotežen obrok.  Uči se sastavljanje i kombiniranje namirnica koje će osigurati sve potrebne hranjive tvari, smanjiti žudnju za slatkim i produžiti osjećaj sitosti, optimizirati probavu i potaknuti razgradnju masti, a da pritom i uživamo.

Xtravaganza je Švedska firma koja se od 2001. godine bavi mršavljenjem.  Trenutno se nalazi u Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Velikoj Britaniji, Kini i Hrvatskoj. Do sada je pomogla više od 250 000 osoba da riješe svoj problem prekomjerne težine.

Više o Xtravaganzinom programu mršavljenja možete doznati i na stranici www.xtravaganza.hr i prijaviti se za besplatno savjetovanje.

Povratak na Net.hr