PROMO

Late Night Shopping uz vrhunsku glazbenu poslasticu

Late Night Shopping u svojem najnovijem izdanju od 23. do 25. rujna ponovo nam donosi mnogobrojne popuste novih jesenskih kolekcija. Kraj najvećeg trgovačkog centra prošli je vikend započeo Rujanfest, najveća regionalna glazbena manifestacija koja se nastavlja i ovaj vikend. Uputite se prema Westgate Shopping Cityju, iskoristite posljednje dane vrhunskog glazbenog spektakla.

Kao i prijašnjih godina, Rujanfest je priredio nastupe domaćih i regionalnih  glazbenih zvijezda koje posjetiteljima jamče dobru zabavu uz vrhunsku glazbenu podlogu. Dođite i ovaj vikend na festival dobre zabave i uživajte u odličnoj atmosferi za koju će se pobrinuti Jelena Rozga, Maja Šuput, Željko Samardžić, Haris Džinović te Slavonske lole.

Posjetite Westgate gdje vas na poznatoj lokaciji očekuje široka ponuda jesenskih kolekcija najpoznatijih svjetskih brendova, a do 26. rujna stignete iskušati sreću i zaigrati SMS nagradnu igru te postati sretni dobitnik obiteljskog putovanja u Legoland.

Uživajte u ponudi najvećeg shopping centra u Hrvatskoj, ne brinite za prijevoz jer Westgateov besplatni autobus svakog dana vozi iz Zagreba i Zaprešića do vašeg omiljenog centra i natrag.

Vidimo se u Westgateu!

Povratak na Net.hr