UČENJE JEZIKA

Lana Babić otkriva šokantnu tajnu: postoji način da počnete pričati na engleskom jeziku za 14 dana

“Sve do sada programi za učenje engleskog jezika uzeli su mi samo vrijeme, i da, novac također. Ali sada sam pronašla jedinstvenu metodu koja mi je nakon 14 dana pomogla da na engleskom kažem što god mi padne na pamet,” kaže računovotkinja Lana Babić (54) iz Zagreba koja je naučila engleski jezik zahvaljujući jedinstvenoj švicarskoj metodi. Pročitajte intervju s Lanom i saznajte kako i vi možete naučiti engleski u tako kratkom razdoblju.

– Lana, jeste li ikad prije učili engleski jezik?

– U školi, ali mnogo toga sam zaboravila. Znala sam da u potpunosti moram naučiti engleski, ali nisam željela potrošiti puno vremena i novaca na individualne tečajeve jezika. Stoga sam isprobala nekoliko programa koje sam pronašla na internetu. Na početku se sve činilo izvrsnim: Naučila sam neke nove stvari i činilo se da bi za pola godine mogla prilično dobro vladati jezikom. Poteškoće su nastale kada sam imala sve manje mogućnosti za primjenu stečenog znanja. Početni entuzijazam je izblijedio već nakon nekoliko puta i morala sam se siliti na učenje. Svaki put morala sam ponavljati stvari koje sam već zaboravila i više nije bilo stvarnog napretka. Nakon nekoliko mjeseci shvatila sam da sam potpuno zanemarila učenje engleskog jezika. Nakon svega toga malo sam poboljšala rječnik i naučila nekoliko novih rečenica, ali nisam naučila razgovarati. Na internetu se nudi mnogo naizgled besplatnih programa za učenje novih riječi i rečenica, ali potrebno je nešto drugo ako želite naučiti tečno komunicirati na engleskom jeziku.

– Zašto ste sada odlučili učiti engleski?

– Nisam se htjela zavaravati misleći da bih kasnije uložila više ozbiljnog truda i da bi kasnije sve išlo lakše. Shvatila sam da ako zaista želim naučiti tečno pričati na engleskom jeziku, moram odmah nešto poduzeti. Kolegica mi je ispričala o švicarskoj metodi. Ona sada vrlo dobro priča na engleskom jeziku pa sam to odmah isprobala. S obzirom na prethodno iskustvo nisam vjerovala da je moguće tako brzo naučiti pričati na engleskom jeziku. Ova je metoda dostupna na internetu, a lekcije su zaista različite. Sve je vrlo dobro osmišljeno: program vam govori što trebate raditi i vi samo ‘klikovima’ prolazite program. Program obuhvaća i audiomaterijale što vam daje dojam da učite od izvornog govornika engleskog jezika.

– Kako biste sada procijenili svoje znanje engleskog jezika?

– Već tijekom prvih dana primijetila sam veliki napredak: navečer sam, samo radi zabave, odlučila razgovarati sa suprugom na engleskom, a ne na hrvatskom jeziku. Mogla sam reći gotovo sve što sam htjela. Programu sam posvetila samo 15 minuta dnevno, ali raspon tema o kojima sam mogla raspravljati na engleskom jeziku znatno se povećao u dva tjedna. Sada me nije sram kad me netko upita nešto na engleskom. I filmove gledam bez podnaslova.

– Što biste preporučili svima onima koji i dalje ne mogu tečno komunicirati na engleskom?

Nekad sam mislila da učenje engleskog zahtijeva duboku predanost i mnogo sati. Sada razumijem kako se ova metoda razlikuje od drugih! Isprobajte švicarsku metodu pa ćete i vi shvatiti zašto je toliko učinkovita. Prijavite se za program sada i počnite učiti kada god to vama odgovara!

SwissLanguages.com ponuda – naučite engleski u roku od 14 dana ili vam vraćamo novac. Samo danas – 21. rujna – nudimo program učenja jezika uz popust od 55 % – za samo 52 Kn (uobičajena je cijena 130 Kn). Nemojte propustiti ovu ponudu! Naručite program odmah, a koristiti ga možete kad god vama to odgovara. Popust će dobiti samo prvih 100 ljudi koji se prijave danas.

Posjetite www.SwissLanguages.com i iskoristite popust na program za učenje stranog jezika.
Kako bismo zaštitili prava na privatnost osobe koja nam je dala svoje podatke, promijenili smo njen identitet, a fotografije su tek ilustrativne naravi.

Povratak na Net.hr