Božićni domjenci uz vrhunski riblji restoran u Zagrebu!

Image
25.11.2016.
16:21
VOYO logo

U susret blagdanskom veselju, zagrebački restoran Bota Šare najavljuje posebnu ponudu pod nazivom "Za svakog ponešto". Bilo da je riječ o poslovnom domjenku, obiteljskom ručku, brzom ali zdravom zalogaju, Bota Šare gastro tim pruža Vam gurmanski užitak za svaku prigodu:

  • DOMJENCI U RESTORANU - posebne ponude raznovrsnih ribljih i mesnih menija.
  • MARENDE U RESTORANU - u svakodnevnoj ponudi su riblje marende. Uživajte u odresku od tune ili gofa, srdelama ili gavunima na gradelama, pašticadi od tune, itd.
  • TETA ČUVALICA U RESTORANU - za vrijeme ručka vikendom osiguravamo čuvanje djece, te nudimo i poseban dječji jelovnik.

KUĆICA - očekujemo Vas na Europskom trgu od 26. studenog gdje u Bota Šare kućici poslužujemo naše autohtone delicije: Malostonske kamenice & pjenušac, pečenu primorsku domaću kobasicu, domaći pršut i umbuo, tunu tartar, makarule, domaće tučene masline, ukiseljenu ljutiku, fritule/prikle, kuhano vino i još mnoga druga iznenađenja. U okviru naše ponude autohtonih delicija je i sušena riba golub (pripravljena na bijelo), jelo koje će svojim okusom iznenaditi i najprobirljivija nepca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomno prateći svjetske trendove, kulinarska priča restorana Bota Šare ne prestaje iznenađivati. Pored tradicionalne ponude dalmatinskih specijaliteta uvedena je ponuda kreativnih japanskih specijaliteta koji su zasjali u fuziji s domaćim namirnicama od kojih izdvajamo škampe, kamenice, jadransku plavorepu tunu, sabljarku, zubaca, gofa, itd. Ulazeći u zimu, u staroj obiteljskoj kući u Dubrovačkom primorju, obitelj Šare je prema starim seoskim receptima osušila morskog goluba i pripremila ručno rezanu domaću kobasicu. Poštujući tradiciju i inzistirajući na lokalnoj namirnici, svinje su kupljene iz eko uzgoja a pri izradi kobasica koristila se isključivo stonska sol i papar.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tko jednom proba dalmatinsku domaću kobasicu shvatit će otkuda težaku tolika snaga da se bori s kamenom i kroti škrtu zemlju. Za pripremu jela koristimo isključivo organske namirnice proizvedene uz poštivanje mora, zemlje i životinja. Slane inćune i srdele sami pripremamo. Posebno smo ponosni i na vrt kojeg krasi pregršt sezonskog povrća i nezaobilazna domaća raštika koju možemo ubrati svih 365 dana u godini. Gajeći prijateljske odnose s lokalnim ribarima, na dnevnoj bazi nam stiže svježa riba, vrlo često direktno s "Big game fishing" brodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obratite nam se s povjerenjem. Rado ćemo Vas saslušati i za Vas pripremiti savršen kulinarski užitak.

BOTA - mjesto gdje se susreću gastronomska prošlost, sadašnjost i budućnost.

Oyster & Sushi Bar Bota

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Restaurant Bota Šare

Ulica kralja Zvonimira 124,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10000 Zagreb

t. 01 / 231 6745

Tekst se nastavlja ispod oglasa

e. zagreb@bota-sare.hr

w. bota-sare.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo