Story Fest

STORY FEST u srcu Zagreba 13.6.!

Časopis Story 13.6. priprema još jednu nezaboravnu subotu na Cvjetnom trgu! Od 10 sati na Story Fest pozornici postavljenoj u srcu Zagreba, u nastupima će se uz bend Staccato izmjenjivati neka na domaćoj sceni već duže prisutna i poznata lica poput Saše Lozara, Pamele Ramljak, grupe Boa, Nede Parmać, Filipa Dizdara, Ivane Marić, Luke Nižetića, ali i nove glazbene nade koje su velike simpatije javnosti osvojile nastupima u popularnom glazbenom TV showu – The Voice.

Posebni gosti Story Festa mladi su članovi plesne skupine „Nikoline“ koji će posjetiteljima pokazati kako i osobe s tjelesnim invaliditetom otkrivaju pokret kroz ples.

Međunarodni pokret „Marijini obroci“ predstavit će svoje akcije prikupljanja pomoći za prehranu siromašne djece u školama u Africi, Aziji i Latinskoj Americi. Njih će svojim nastupom podržati mladi glazbenici iz „Rock akademije“.

Na Story Festu moći će se okrijepiti zdravim sokovima te raznim voćnim rakijama i biranim vinima, a gurmani i sladokusci uživat će u raznim slanim i slatkim zalogajima. Dok će najmlađi uživati uz veseli štand s lizalicama, oni u njihovoj pratnji moći će se educirati na temu zdravlja i u nadolazećim, ljetnim danima, posebno važne, zaštite kože.

Pozivnica za Story Fest 13.6., upućena je svima koji žele uživati u raznovrsnoj ponudi i zabavnim sadržajima tijekom dana, a navečer zaplesati u ritmu Second Hand banda sve do 23h. Dobrodošli!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr