WMF LIVE STREAM OD 16:45

UŽIVO PRATITE NAJPROVOKATIVNIJI PANEL WMF-A: „Influence or Die“ powered by Edward Bernays

Za provokativne panel rasprave u organizaciji Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment posjetitelji Weekend Media Festivala tradicionalno traže mjesto više. Razlog tome je jednostavan – uz edukaciju prva asocijacija je PROVOKACIJA! Ove godine mjesta ima za sve jer raspravu „pet titana“ – utjecajnih novinara, biznismena, opinion makera uživo donosimo na vaše ekrane danas od 16:45!

Saša Cvetojević, Nikica Gabrić, Berislav Jelinić i Igor Vukasović uz moderiranje Maria Petrovića, predsjednika Upravnog vijeća Bernaysa, od 16:45 sati žestoko će odmjeriti snage u jednosatnom panelu pred stručnjacima za odnose s javnošću i marketing iz Hrvatske i inozemstva. Raspravljat će o važnosti i ulozi „influencera“, odnosno utjecajnih pojedinaca u komunikacijskoj i marketinškoj industriji.

Smatraju li se influenceri uopće dovoljno utjecajnima? Kako postati i ostati influencer? Što učiniti da te mase ljudi prate i lajkaju? Kako uopće angažirati influencere i mogu li se njihove usluge platiti – i koliko? Kako influencere angažirati u svrhu marketinga i PR-a – i ima li to smisla?“. Odgovore na sva ova pitanja potražite na panelu #InfluenceOrDie powered by Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment.

Bernays bi bio ponosan

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment u sklopu Weekend Media Festivala redovito organizira panele na kojima, uz nagrađivane renomirane komunikacijske stručnjake i vodeća imena komunikacijske industrije, sudjeluju gospodarstvenici, inozemni eksperti te poznata medijska lica. Način je to na koji se teme iz studentskih predavaonica dodatno problematiziraju u stvarnom svijetu što studentima i ljudima iz medijske industrije omogućava da stečeno teorijsko znanje ukalupe u realne scenarije koji ih svakodnevno čekaju na poslu.

Bernays konstantno pronalazi nove načine kako ulagati u struku i unaprjeđivati je pa je tako, uz redovito prekrcane nastupe na WMF-u, i organizator Communication Management Foruma, prve međunarodne znanstvene konferencije o integriranim komunikacijama u Hrvatskoj, koja je u svom premijernom izdanju 2015. okupila preko 200 sudionika iz 10 različitih zemalja i koja je rezultirala objavom prvog broja Communication Management Review-a, prvog međunarodnog znanstvenog časopisa u regiji specijaliziranog za komunikacijske znanosti.

Zahvaljujući 300 studenata u tri akademske godine, 100 vrhunskih predavača praktičara iz struke i znanstvenika, 80 gostujućih predavača u tekućoj akademskoj godini, gotovo 70 partnerskih institucija u koje studenti svake godine odlaze na praksu, sedam Erasmus+ partnera, međunarodnoj znanstvenoj konferenciji i međunarodnom znanstvenom časopisu, Bernaysu je i ove godine, drugu godinu zaredom, dodijeljen Superbrands certifikat.

Među ostalim visokim učilištima Bernays se svake godine ističe i personaliziranom upisnom kampanjom u kojoj su glavna lica na plakatima upravo studenti koji su svojim zalaganjem, trudom, marljivim radom i uzornim ocjenama zaslužili predstavljati svoju visokoobrazovnu instituciju.

Jedino visoko učilište koje u ovom dijelu Europe studentima pruža visoko obrazovanje iz komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću, najtraženijih profesija današnjice i to kroz punih pet godina po bolonjskom procesu, ove godine upisuje svoju četvrtu generaciju studenata.

Svi detalji o upisu na najveći studij komunikacija u Hrvatskoj nalaze se na linku.

 

Ostale zanimljivosti o Edward Bernays VŠKM pratite na:

Facebook: https://www.facebook.com/EdwardBernaysVSKM/
Twitter: https://twitter.com/bernays_vskm
Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/274208848/
LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/edward-bernays-prva-visoka-kola-za-komunikacijski-menad-ment

Povratak na Net.hr