Snjegović – ekranizacija zastrašujućeg bestselera oduševila na zagrebačkoj premijeri!

Image
11.10.2017.
11:00
VOYO logo

Hoće li desetljeće duga misterija tragičnih nestaka koji Oslo pogađaju s prvim snijegom konačno biti razriješena?

Ekranizacija Snjegovića djelo je cijenjenog redatelja Tomasa Alfredsona, koji je svoju svjetsku slavu stekao s filmovima Dečko, dama, kralj, špijun i Let the Right One In. Autor originalne priče Jo Nesbø sudjelovao je u projektu kao izvršni producent, a posebno zanimljivo njegovoj vjernoj publici bit će uočiti njegovu cameo ulogu u Snjegoviću. Uvjerljivosti ove filmske priče pridonosi i autentični krajolik sniježnog Osla, Bergena i Rjukana, gdje je čitava radnja filma i snimljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film prati misteriju tragičnih nestanaka i ubojstava koja se u Oslu ponavljaju svake zime proteklog desetljeća. Krvavi tragovi i jezivi snjegovići neočekivano se pojavljuju u svakodnevnim životima običnih ljudi, i u njih unose strah. Oni su potpis zloglasnog ubojice, i svi već znaju što predstavljaju.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Istragu preuzima poznati junak Jo Nesbøvih romana, detektiv Harry Hole, kojeg ovom prilikom utjelovljuje talentirani Michael Fassbender, a njegovu ambicioznu mladu kolegicu tumači sjajna Rebecca Ferguson. Ovaj detektivski dvojac odvažuje se uhvatiti u koštac s prokletsvom glavnog grada Norveške, ne bi li stali na kraj tradiciji krvave zime u Oslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj spoj zastrašujućeg bestselera svjetski poznatog Joa Nesbøa i nepogrešive redateljske kreacije Tomasa Alfredsona, na premijeru u CineStar Branimir Centar u Zagrebu privukao je brojna poznata lica, među kojima su se našli Mia Anočić-Valentić, Sandi Cenov, Nina Erak-Svrtan, Davor Dretar i drugi.

Ne propustite svjedočiti razriješenju ove krvave zimske misterije koja u hrvatska kina stiže 12. 10. 2017. Kad počne padati prvi ovosezonski snijeg, za nekoga će već biti prekasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo