Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu

Image
10.8.2017.
16:24
VOYO logo

Dvanaestog kolovoza, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala. Posjetite stranicu www.svismomiizistogfilma.com , u točno 21.00 h i pogledajte „The other side of hope“, film finskog redatelja koji će svečano otvoriti 23. filmski festival u Sarajevu.

Suradnja Sarajevo Film Festivala i Atlantic Grupe traje više od deset godina, a ove godine Atlantic Grupa ljepotu samog festivala donosi u države regije putem online prijenosa. Ako se 12. kolovoza nalazite u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori ili Kosovu, i vi možete uživati u ovom predivnom filmskom ostvarenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film „The other side of hope“, finskog redatelja Aki Kaurismäki, nagrađen je srebrnim medvjedom na prestižnom Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu. Ova drama s primjesama komedije, prati u početku dvije odvojene priče, sirijskog izbjeglice koji pokušava dobiti azil u Finskoj i sredovječnog trgovca koji napušta svoj posao i novcem osvojenim na kocki otvara restoran. Kroz brojne situacije koje ih spajaju počinju shvaćati koliko zapravo mogu jedan drugom pomoći u novonastalim životnim okolnostima.

Pridružite se i vi publici u Sarajevu i osjetite jedinstvenu festivalsku atmosferu u vašem domu, jer „Svi smo mi iz istog filma“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo