Mesnice Ravlić

Jeste li znali da se od sada bonbonijera može kupiti i u mesnici?

Slavonska bonbonijera razvila se prvenstveno kao ideja za originalan poklon poslovnim partnerima, a sada je Slavonska bonbonijera postala jedan od proizvoda koji kupci sve češće traže u mesnicama Ravlić.

Kada smo počeli osmišljavati ovaj proizvod, željeli smo nešto originalno, drukčije od svega što je do sada bilo na tržištu. Naposljetku, njime smo istovremeno povezali i projekt lansiranja novog izgleda naše web-stranice te nastupa na društvenim mrežama – objašnjava Ivana Ravlić, članica uprave te obiteljske tvrtke.

Slavonska bonbonijera jedinstveni je proizvod na tržištu koji će Vas svojim dizajnom i okusima odvesti do samog srca Slavonije. Naime, ova bonbonijera sastoji se od pomalo neuobičajenih sastojaka: SLAVONSKI ČAROBNI ŠTAPIĆ (domaća slavonska kobasica ili ravni kulen), SLAVONSKI MRAMOR (suha slanina), SLAVONSKE PUSLICE (čvarci) i SLAVONSKI LJUBAVNI NAPITAK (Graševina Iločkih podruma 0,75l).

Slavonska bombonijera pojavljuje se u dvije sadržajno različite varijante. Prva varijanta sadrži ukusnu domaću slavonsku kobasicu, a za ljubitelje kulena u ponudi je nešto ekskluzivnija varijanta Slavonske bombonijere koja sadrži ravni kulen. Zbog nedovoljno velike zalihe, bombonijeru je potrebno prethodno naručiti a preuzeti je možete već u roku dva dana. Svoju Slavonsku bombonijeru možete naručiti pozivom na besplatni info telefon 0800 1960, mailom na info@ravlic.com ili osobno u bilo kojoj od 40 mesnica koje se nalaze diljem kontinentalne hrvatske.

This slideshow requires JavaScript.

Povratak na Net.hr