PROMO

Trećina studenata Bernaysa tijekom studija dobila trajne angažmane

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment visoko je učilište koje svojim studentima od prve godine studija omogućava organiziranu stručnu praksu, dajući im priliku da dragocjeno poslovno iskustvo stječu u svim sektorima komunikacijskog menadžmenta. Bernaysov jedinstveni model obrazovanja uključuje suradnju s gotovo 70 partnera, a potvrdu uspješnosti provođenja ovoga modela dali su brojni studenti koji su upravo zahvaljujući stručnoj praksi dobili trajne angažmane.

Među gotovo 70 Bernaysovih partnera neki su od najutjecajnijih hrvatskih medija, marketinških agencija, agencija za odnose s javnošću i digitalnu komunikaciju te neke od najvećih inozemnih i domaćih tvrtki. Bliskom suradnjom i izravnim povezivanjem studenata s gospodarskim sektorom studentima se omogućava rani ulazak na tržište rada, a poslodavcima zapošljavanje visokoobrazovnog kadra koji već za vrijeme studija stječe iskustvo rada i razvija svoje profesionalne vještine.

„Čest je slučaj da studenti nakon stjecanja diplome nemaju gotovo nikakvog praktičnog iskustva u struci te poslodavci moraju utrošiti dodatno vrijeme i sredstva kako bi svoje zaposlenike osamostalili za obavljanje poslova. Ovako razvijenim sustavom prakse sve uključene strane imaju višestruku korist. Prednost Bernaysa jest izravno upoznavanje studenata s potencijalnim poslodavcima i pružanje prilike da se dokažu svojim radom i angažmanom, a ako se i ne ostvari trajniji angažman, studenti zahvaljujući praksi stječu praktično iskustvo i razvijaju vlastitu mrežu poslovnih kontakata.“, ističe Maja Banovac Barić, voditeljica Centra za razvoj karijera i povezivanje s tržištem.

S ciljem da tijekom cijele godine budu u kontaktu s poslovnim sektorom, studenti tijekom studija na redovnim i gostujućim predavanjima kontinuirano upoznaju iskusne komunikacijske stručnjake, istaknute gospodarstvenike i potencijalne poslodavce. Zahvaljujući Erasmus+ programu, Bernaysovi studenti mogu svoje iskustvo studiranja dodatno obogatiti i odlaskom na stručnu praksu ili studijski boravak u inozemstvo u čak sedam europskih zemalja.

Upisi su u tijeku, a svi detalji se nalaze na linku.

Povratak na Net.hr