Terrakom

Najpovoljniji internet paketi su u Terrakomu

Želite smanjiti mjesečne izdatke, a s obzirom da su vašem kućanstvu neophodne usluge interneta, televizije i /ili telefonije, u potrazi ste za najpovoljnijim operaterom.

Posjetite Terrakom web stranicu i upoznajte se s ponudom. Provjerite dostupnost Terrakom usluga na vašoj lokaciji jer uvjeti solo, duo i trio paketa, kao i brzine internet paketa, razlikuju se ovisno o tome pružaju li se usluge putem Terrakom optičke infrastrukture (OPTIK), VDSL-a ili ADSL-a.

Svi OPTIK paketi dolaze uz akciju „1 kn u prva 3 mjeseca“ ili akcijske cijene atraktivnih uređaja. U sklopu iste akcije te samo 199 kn/mj moguće je zatražiti SUPER TRIO MINI paket koji omogućava surfanje od 35 do 50 Mbit/s, neograničeno telefoniranje za 0 kn/min prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj te više od 40 TV kanala na više TV prijemnika u kućanstvu.

Terrakom OPTIK paketi trenutno su dostupni u dijelovima Zagreba, Sesveta i Kutine. U Sesvetama je mreža izuzetno jaka, a raširena je i u naseljima Sopot, Voltino, Lanište, Jaruščica, Jarun, Utrine, Središće, Medveščak i Črnomerec.

Popust ili atraktivni uređaji

OPTIK paketi omogućavaju surfanje do 100 Mbit/s, neograničeno telefoniranje za 0 kn/min prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj te fiksnim mrežama u EU – uz naplatu uspostave poziva (0,29kn prema fiksnim mrežama; 0,89 prema mobilnim; 0,89 prema fiksnim mrežama u EU) te više od 70 digitalnih TV kanala. Cijene solo paketa kreću već od 59 kn/mj, a niti jedan TRIO paket na optici nije skuplji od 269 kn/mj.

Povratak na Net.hr