Vučić polomio bravu na vratima kabineta zbog zahteva za 13. platu

„Bando lopovska, marš napolje!“

24.12.2013.
18:02
VOYO logo

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić polomio je bravu od vrata na svom kabinetu kada su mu članovi rukovodstva Agencije za kontrolu letenja tražili dozvolu da sebi i radnicima isplate 13. platu!

Novinar "Blica" pratio je ovaj događaj iz susedne kancelarije kada mu je pažnju privukla velika buka i galama na drugom spratu Vlade Srbije u Nemanjinoj 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bando lopovska, marš napolje! Kako vas nije sramota! Napolje da vas nikad više nisam video! Nikad vam nije dosta para, a imate najveće plate u Srbiji... -, orio se Vučićev bes hodnicima Vlade!

Ubrzo je ispred Vučićevog kabineta stigao i domar koji je brzo zamenio bravu na kancelariji. Jedan od saradnika potpredsednika Vlade ispričao je za "Blic" šta se dešavalo u Vučićevom kabinetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U danu dok je radio na finaliziranju spiska svih direktora javnih preduzeća koji bi trebalo da budu smenjeni, došli je nekoliko ljudi iz Agencije za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore. Doneli su mu zahtev za isplatu trinaeste plate, a tamo su prosečna primanja oko 300.000 dinara, dok direktor Slobodan Cvijan ima 850.000 dinara. Odmah ih je izbacio napolje i počeo da viče na njih -, kaže sagovornik “Blica”.

On dodaje da je ministar finansija Lazar Krstić je već dobio nalog da zabrani isplate trinaestih plata u svim javnim preduzećima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo