Novica Tončev: Došlo je do grubog izvrtanja mojih reči

„Zloupotrebljena je moja dobra volja da se uvek odazovem na pozive medija“

21.1.2014.
17:30
VOYO logo

Nakon što su juče gotovo svi mediji preneli intervju koji je funkcioner Socijalističke partije Srbije Novica Tončev dao za jedan list, izvrćući njegove reči i stavljajući senzacionalističke naslove, gospodin Tončev je poslao saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

- Želim da srpsku javnost, ali i koalicione partnere Socijalisticke partije Srbije obavestim da je moj intervju u kojem sam govorio o odnosima u vladajućoj koaliciji prenet netačno i da je došlo do grube zloupotrebe moje dobre volje da se uvek odazovem na pozive medija. Ni u jednom segmentu intervjua koji sam dao, nisam pomenuo prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, kao što je u objavljenom intervjuu navedeno. Izmenjen je čak i smisao i kontekst rečenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao sam da u Srbiji postoji apsolutna sloboda govora i da niko nikome medju koalicionim partnerima ne zabranjuje da misli, komentariše, pa i kritikuje. U intervjuu sam bio fokusiran na Socijalističku partiju Srbije i govorio sam o tome da u partiji čiji sam član, predsednik nije diktator i da Srbija nije Severna Koreja odnosno da nema jednoumlja i idolopoklonstva. Dodao sam da nikada Srbijom nije vladala koalicija,sa tolerantnijim međusobnim odnosima, kao i da svako ima pravo na svoje mišljenje, a da svi zajedno sprovodimo politiku koja treba da obezbedi bolji život za građane i prosperitet naše zemlje.

Podvukao sam da je sa tim u vezi nemerljiv doprinos dvojice ključnih ljudi u Vladi, Ivice Dačica i Aleksandra Vučića. I to na svakom mestu s ponosom ističem. Upravo zato mi je teško pala zloupotreba i izvrtanje mojih reči i dodavanje onoga što nikada nisam izgovorio -, stoji u saopštenju Novice Tončeva

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo