Fratini prihvatio mesto savetnika Vlade Srbije

Prvi savet dao preko Tvitera

7.10.2013.
17:13
VOYO logo

Bivši šef italijanske diplomatije i potpredsednik Evropske komisije Franko Fratini prihvatio je poziv Vlade Srbije da u ulozi savetnika pomogne u procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji, posebno kada je reč o poglavljima 23 i 24 pristupnih pregovara.

Fratini će svoje aktivnosti sprovoditi bez naknade i putem ličnih kontakata sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada Republike Srbije uputila je poziv Franku Fratiniju, bivšem potpredsedniku Evropske komisije i komesaru za pravosuđe, slobodu i bezbednost i bivšem ministru spoljnih poslova Italije, da pomogne Srbiji na njenom putu ka Evropskoj uniji, navedeno je u saopstenju.

"Zahvaljujući izuzetnom i dugogodišnjem iskustvu na najvišem nivou u evropskim i svetskim institucijama i kredibilitetu u međunarodnoj zajednici, Fratini će pomoći Vladi Srbije u procesu evropskih integracija, posebno u vezi sa poglavljima 23 i 24 pristupnih pregovora," navedeno je u saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/FrancoFrattini/statuses/387164382373101569 Prvi savet preko tvitera

Moj lični, individualni i besplatni savet za zamenika premijera Aleksandra Vučića o tome kako jačati evropsku perspektivu Srbije - prvo reforme, napisao je danas na svom tviter profilu bivši šef diplomatije Italije Franko Fratini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo