Borbe špijuna u bici za prijestolje

Za sve vas koji volite Khan Wars, besplatnu strategijsku igricu srednjovjekovne tematike, evo pregleda poboljšanja koje donosi najnovija verzija.

Tanoth

Dodana je nova nacija, Perzijanci, i povećane su statistike ostalih nacija. Došlo je i do promjena u nazivima određenih jedinica. Vještina “Vodstvo” će se odsad računati na početku svake runde, a ne jednom na početku bitke. Tako će se povećati broj pobjeglih jedinica.

Vitezovi dobivaju bodove sposobnosti svaki put kad podignu razinu prestiža. Svaka klasa vitezova ima na raspolaganju tri nove sposobnosti. Misije od sada dodjeljuju iskustvo. Iznos dobivenog iskustva jednak je zbroju resursa potrošenih na misiju. Prestiž i predmeti se i dalje dobivaju u misijama.

Najviše promjena doživjela je špijunaža. Kad marš špijunaže krene i dosegne svoje odredište, od njega ćete se moći zaštititi samo ukoliko imate špijune. Provest će se bitka u kojoj će sudjelovati samo špijuni. Izvješća s bitke neće biti generirana – umjesto toga špijunske poruke će dobiti i napadač i branitelj. U slučaju da protivnik nema špijune, on neće dobiti poruku.

Igrači koji su dosad osvajali prva mjesta u individualnim i klanskim porecima, dobit će posebne oznake pokraj svojih imena u trenutnom poretku i na svojim profilima.

Igraj Khan ratnik!

Imaš komentar?Još iz rubrike

Povratak na Net.hr