Ne volite spolne bolesti, a volite blago? Isprobajte samo dobre strane gusarskog života

Otisnite se preko sedam mora kako biste se borili protiv neprijateljskih brodova i morskih čudovišta!

Seafight

Ova online multiplayer igrica nudi mnoštvo likova i veliki izbor opreme. Sudbina brodova je u vašim rukama, a moći ćete i pogledati akciju u 3D okruženju.

Poznata BigPointova igra Seafight nedavno je dobila novi sustav bodovanja koji će vam sigurno dodatno povećati zadovoljstvo igranja ove gusarske avanture. A ukoliko se još nište okušali u pomorskim bitkama, vrijeme je da to promijenite!

Umjesto iskustva koje ste ranije gomilali pobjedama u Seafightu, sada vam za svaki potopljeni brod pripada određeni broj bodova. Za stečene bodove dobijate viši rang ili određene nagrade poput topova, municije ili bonus mapa koje možete iskoristiti u novim bitkama.

Za sada postoji 25 rangova koji su podijeljeni u tri klase. Postoje i dvije liste s poretkom igrača po rangu: mjesečna i “svih vremena”. Svaki rang ima svoj grb po kojem odmah možete saznati s kakvim protivnikom imate posla.

Broj bodova koje možete osvojiti potapljanjem broda ovisi o klasi broda i rangu vašeg protivnika. Ako je vaš protivnik puno nižeg ranga nećete dobiti nikakve bodove. Na taj način Seafight vas potiče da se borite samo s igračima sličnog ili višeg ranga, te nagrađuje one koji briljiraju u bitkama s nominalno jačim protivnicima. Jeste li spremni za takav izazov?

Igraj Seafight!

Imaš komentar?Još iz rubrike

Povratak na Net.hr