FOTO: Kad se maštoviti babysitteri poigraju s Photoshopom

Kad zamolite prijatelje da čuvaju vašu šestomjesečnu bebu jedan dan, normalno je da ćete malo pretjerati s instrukcijama, pogotovo ako im je to prvi puta da će pričuvati dijete. No što ako vam oni uzvrate na ovaj način?

Švedski dizajnerski par Erica i Hannes dobili su priličnu listu kako se brinuti za Alexa, bebu njihovog prijatelja Andrea. S obzirom da su postali pomalo nervozni kad su pročitali sve stavke na listi, odlučili su uz pomoć Photoshopa na fotografijama napraviti scenarije kao iz filmova i slali su ih Andreu svakih sat vremena da vidi da mu je dijete živo i zdravo.

Bijeg od dinosaura ili NLO-a možda i nije nešto što želite vidjeti kad je i vaše dijete u igri, no nama je u svakom slučaju izuzetno zabavno vidjeti fotografije, te svaka čast na maštovitosti babysitterima!

Na kraju, iako su na Redditu, gdje su izvorno objavljene fotografije mnogi komentirali da je par trebao više vremena posvetiti bebi a ne igranju na kompjuteru, Hennes je odgovorio da su se svi dobro zabavili i da je Alex bio sasvim zadovoljan i sa svojim nesavršenim babysitterima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr