Prvi radijski reality show

ZABAVA I SULUDE SITUACIJE ZAJAMČENE: Dva tima bez novaca i mobitela bore se po cijeloj Europi za 10 tisuća kuna

Koliko daleko si spreman otići za 10 tisuća kuna? Imaš 24 sata. Ti i frend protiv drugog dvočlanog tima. Nema granica. Cilj je otići najdalje moguće od Enterove redakcije. Bez novaca. Bez mobitela. Bez mame. Samo ti, frend i osobni dokumenti: osobna iskaznica, zdravstvena i putovnica.

Ivan Vukušić, voditelj Entera Zagreb otpratio je u četvrtak točno u 10 sati četiri hrabra slušatelja na nevjerojatni put.

Start – Avenija Većeslava Holjevca 29. Cilj za 24 sata – još uvijek nepoznat.

U prvom dvojcu #TimKikiriki su Marin Tomić i Ognjen Bašić na čelu s DJ-icom Aleksandrom Milinković, a u suparničkom #TimBatman s Ninom Slišković su Luka Starman i Adrian Popović.  Tim koji po zračnoj kilometraži u 24 sata ode što dalje – bez novaca, mobitela i pomoći prijatelja, osvaja 10 tisuća kuna.

 

Pustolovina čitavom Europom

Čini se da će biti gusto. #TimBatman krenuo je oštro, na zagrebačkom rotoru pokupio je ih vozač Viktor i povezao sve do Bregane. U tim trenucima #TimKikiriki je švercanjem u busu stigao do odmorišta Plitvice i tamo uzaludno tražio prijevoz dalje. Nevjerojatni Viktor se sažalio nad drugim timom, otišao po njih i odvezao ih do Macelja.

Nakon toga svaki tim vozi doslovno paralelno cijelom Slovenijom, Austrijom i u ovom trenutku ušli su u Njemačku.

trenutno-stanje
Otvorila se boca rakije, vozi se u starom autu s kolcem u prozoru, objašnjava austrijskim policajcima da moraju žuriti zbog nagradne igre u Hrvatskoj, moli hrana na benzinskoj u Sloveniji. Cilj je biti što brži, što lukaviji i što se manje umoriti do noći.
Kraj prvog i jedinog reality radijskog showa u Hrvatskoj bit će sutra u 10 sati ujutro nakon sigurno neprospavane noći. U kojoj zemlji, vidjet ćemo.
Prošle godine pobjednici su stigli do Amsterdama, a oni malo manje uspješni, ali ne i manje zabavni do Tirane u Albaniji.

Kako ekipa napreduje iz sata u sat, checkirajte na Enterovim frekvencijama 97 i 99, mobilnoj aplikaciji Entera Zagreb ili livestreamu na enterzagreb.hr
Pratite ih i na svim društvenim mrežama Entera – facebook, instagram twitter.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr