#lijepanasaobala

PUTOVANJE KOJE SE ITEKAKO ISPLATI: Prije svega jer gdje god stanete, čeka vas krajolik iz bajke

Baška na otoku Krku i Primošten nisu baš blizu, no put se itekako isplati

Sona nam je poslala dvije fotografije koje dokazuju kako se trudi upoznati čitavu našu obalu.  Ne znamo kada su fotografije snimljene, ali sigurni smo da je joj istraživanje naše obale sigurno nije teško palo.

12768224_10203996820519093_7479220026620930939_o

Prirdružite nam se u akciji predstavljanja ljepota Hrvatske

Iako strani turisti već dugo upoznaju ljepote Jadrana, sigurni smo da ne znaju niti pola! Zato je Net.hr krenuo u veliku ljetnu akciju otkrivanja raskoši naše obale.

Snimite najdraže mjesto na obali, najdraži otok, plažu, rivu, zalazak sunca, selfie u hladu kako uživate i gledate prekrasno more…. postoji samo jedan, hm, uvjet (možda točnije, želja – ljeto je ipak vrijeme za opuštanje) – fotografija mora u najljepšem svjetlu predstaviti ljepote Jadrana tako da svatko tko ju vidi poželi da je tamo.

 

Fotografije šaljite na  obala@adriaticmedia.hr ili objavite na instagramu s hashtagom #lijepanasaobala (a slobodno dodajte i hashtag #ljetoNaNetu, nećemo se ljutiti ;) ).

Uz fotografije napišite i ime mjesta, a ako želite možete dodati i svoje ime, nadimak… Najbolje foptografije ćemo objaviti na portalu Net.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr