KNOCKOUT SNOW FESTIVAL

JER TAMO NEMA ZIME… Najluđi zimski provod u francuskim Alpama uz Hladno pivo i S.A.R.S.

Iako smo i kalendarski i temperaturno još u ljetu, već su počele pripreme za zimsku sezonu, skijanje, snowboard, sanjkanje, kuhano vino, sarmu… A sve popularnija zimska destinacija brojnih mladih Hrvata su obronci francuskih Alpa, gdje se organizira jedinstveni skijaško-glazbeni spektakl – KnockOut Festival, zbog kojeg mnogi više vremena provedu na tulumima nego na snijegu.

Bliži se zima i očekuje nas novo izdanje KnockOut Snow Festivala, jedinstvenog spoja skijanja i drugih zimskih radosti te glazbe, na kojem ćete moći dokazati da ste u odličnoj formi – na KnockOutu je i priprema sarme sasvim legitimna skijaška kategorija!

Naravno da vas i za 6. rođendan KnockOuta čeka propisana doza partijanja, a ogranizatori su i ove godine pripremili vrlo jaki line-up!

Za sada su otkrili da će atmosferu na snijegu podizati S.A.R.S. i Hladno pivo.

Otkako su 2015. godine po prvi put iskusili kako je to biti dijelom ovog jedinstvenog hrvatskog skijaško-glazbenog spektakla, S.A.R.S. i KnockOut Snow Festival su postali nerazdvojni pa se bend vraća na pozornicu na obroncima francuskih Alpa treću godinu za redom.

Les Orresom će se tako oriti svima već znani hitovi Lutka, Klinka, Perspektiva, Praktična žena, Dane brojim, Buđav lebac… a tu je i novi hit Glupost.

Ljubav između Hladnog piva i KnockOuta traje već dugi niz godina, još od prvog izdanja festivala, kad su se neki od članova benda po prvi put okušali u skijanju.

Hitovi Hladnog piva tako će se opet oriti francuskim Alpama, a jedino upozorenje koje imamo je: Ako ste tek naučili skijati, ne prakticirajte na crvenim i crnim stazama poruku koju su “punkeri iz Gajnica” poslali jednim od svojih ranih hitova – Trening za umiranje!

Povratak u Les Orres

KnockOut Snow Festival se vraća u francuske Alpe – na predivne snježne padine Les Orresa, u terminu od 7. do 14. siječnja 2017. godine, a požurite li s prijavom možete uhvatiti najniže cijene – već od 2.290 kuna po osobi!

Svaki KnockOut Snow Festival aranžman uključuje 6-dnevnu skijašku kartu, 7 noćenja u apartmanima (1/4, 1/6, 1/8, 1/10), prijevoz turističkim autobusom, pratnju vodiča, animaciju i organizaciju izleta.

Ove zime posjetitelje čekaju čak 734 kilometra ski staza, kao i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza)

Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaki trenutak ove zimske avanture biti ispunjen nezaboravnim trenucima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr