U šestom mjesecu trudnoće pozirala u krevetu s drugim

Glumac Ashton Kutcher, koji je svoju karijeru započeo pozirajući kao model, našao se u reklamnoj kampanji brazilskog modnog branda Colcci za koju je pozira sa supermodelom Alessandrom Ambrosio.

Iako su dani manekenstva i modelinga davno iza njega, zvijezda serije Dva i pol muškarca, glumac Ashton Kutcher, pojavio se u novom editorijalu Colccija za čiju je reklamnu kampanju pozirao sa supermodelom Alessandrom Ambrosio, i to u krevetu!

Editorijal je napravljen za brazilski modni brend Colcci te njihovu kampanju jesen/zima 2012. godine, a Alessandra, koja se trenutačno nalazi u šestom mjesecu trudnoće, svoj je trudnički trbuh sakrila širokom haljinom, dok je Ashton legao na krevet pripijen njoj iza leđa, s rukama položenima na njezine bokove.

Čini se kako se Alessandra unatoč trudnoći još uvijek ne namjerava odreći svog posla i modnih angažmana, pa je tako prošloga mjeseca na tjednu mode u Sao Paolu prošetala pistom s trudničkim trbuščićem, u tada petom mjesecu trudnoće, dok joj se Ashton smiješio iz prvoga reda.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr