Na Dolcu predstavljen ekobrend Brokula&Ž

Uspješni marketinški dvojac Bruketa&Žinić odlučio se prihvatiti novog izazova i pokrenuti vlastiti ekobrend odjeće – Brokula&Ž. Prvu kolekciju predstavili su u utorak na zagrebačkom Dolcu.

Odjeća Brokula&Ž proizvedena je od prirodno uzgojenih i organskih sirovina koje čuvaju okoliš te jamče udobnost, prozračnost, toplinu, kvalitetu i trajnost, a predstavljenu kolekciju čine majice i donje rublje za muškarce i žene. Na unutarnjoj strani odjeća nosi skrivene poruke koje vidi samo osoba koja je nosi.

Brokula&Ž nastala je u suradnji s tvrtkom Lacuna, koja ima višegodišnje iskustvo s organski uzgojenim vlaknima koje je do sada ugrađivala u svoje proizvode s UV zaštitnim faktorom.

Dvojac objašnjava da je odlučio napraviti odjeću kakvu i sami vole nositi.

‘Htjeli smo napraviti nešto lijepo, ekološko, udobno i trajno, a po prihvatljivoj cijeni. Cijeli život pakiramo i reklamiramo proizvode. Napraviti vlastiti proizvod bio je za nas novi izazov u kojem smo se prvenstveno posvetili kvaliteti materijala i izrade. Kod Brokule&Ž sve bitno dolazi iznutra!’

Kolekcija je napravljena od dviju vrsta tkanina. Jedna se sastoji od 48% organskog pamuka, 48% ProModala i 4% elastina, a druga od 96% organskog pamuka i 4% elastina.

Kolekciju zasad čini donje rublje i majice, no uskoro možemo očekivati ručnike, posteljinu, čarape i dječju odjeću.

Proizvodi se mogu kupiti u novootvorenom dućanu u Teslinoj 9 u Zagrebu, a po promotivnim cijenama moći će se do kraja godine kupiti u dućanima poput ShoeBeDoa, JegerStara, Skinyja…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr