FOTO: Potpuno promijenite izgled u samo jednom koraku

Ako ste oduvijek željeli tetovažu, no nikako se niste mogli odlučili što biste i gdje stavili (a i često ste mijenjali mišljenje), privremene tetovaže su pravo rješenje za vas. A s najnovijim metalik tetovažama u potpunosti ćete, ali i doslovno, zablistati

Zahvaljujući različitim televizijskim emisijama koje posljednjih godina prikazuju izbor najgorih tetovaža, mnogi se ne odlučuju olako zauvijek promijeniti svoj izgled.

Većina ljudi koja se danas nećka oko toga bi li iscrtali svoje tijelo ili ne, rado bi to učinila zbog promjene, no nisu sigurni hoće li im se dugoročno svidjeti to što su učinili.

Savršen iizbor za njih, koji donosi veliku promjenu, ali i veliku zamijećenost, su flast tats, tj. metalik tetovaže koje djeluju kao cool starije sestre standardnih tetovaža. Izgledaju sjajno na fotografijama, nimalo nalik nečemu što ste mamurni nakon tri dana tulumarenja odlučili staviti na sebe u znak dugog sjećanja, a dolaze u tri boje: zlatnoj, srebrnoj i crnoj. Najbolji dio je to što se ispiru nakon četiri do šest dana.

Ako ste i dalje neodlučni, provjerite u galeriji kako sjajno mogu izgledati i odvažite se za kratkotrajnu promjenu. Vjerujte nam, dobro ćete se osjećati.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr