VISOKA DLAKAVA MODA

A ŠTO DRUGO? Na cesti je pronašla pregaženu mačku pa je pretvorila u žensku torbicu

Budimo realni: većina ljudi je slaba na mačke. Od njihovih mekanih šapa, TIH očiju, živahnog repa i osobnosti, koje se kreću od lako ćemo do drskog, jednostavno ih se ne možemo zasititi.

Naravno, iznalazimo sve moguće načine za izražavanje jedinstvenog odnosa i privrženosti. Ponekad smo ih pokušavamo učiniti besmrtnima u videu dok se glupiraju, a neki pak bome i recikliraju njihova tijela kako bi stvorili nove predmete, uključujući i modne dodatake.

ZNATE ŠTO KOŠTA 12.000 KUNA? Cipele koje to nisu, ali jako podsjećaju na Trumpovu periku

Tako je jedna Novozelanđanka predragog Toma pretvorila u žensku torbicu. Naravno da je taj njezin potez izazvao lavine zgražanja i negodovanja.

Preparatorica Claire Hobbs iz Christchurcha vozila se kući kada je ugledala divlju mačku koju je pregazio automobil. Odmah je pokupila tijelo mačke, odnijela ga doma i iskoristila ga za torbicu.

Hobbs je torbicu stavila na prodaju, a početna cijena je 1400 novozelandskih dolara (oko 1024 američka).

Naglašava da niti jedna životinja nikada nije ubijena za potrebe njezina rada i da koristi isključivo životinje koje su uginule.

Unatoč tom ograđivanju, njezina torba od mačke još uvijek izazva prilično burne reakcije.

Međutim, Hobbs uzvraća da ne vidi razliku između njenog rada i onih koji nose kožu dobivenu od krave ili svinje. Ruku na srce, to je sasvim pristojan argument kao načelo, čak su i metode obrade vrlo slične, ali nešto poput ovog uvijek izaziva podjele.

Jedni tvrde da je oskvrniteljica i zlostavljačica životinja te traže da pokopa mačku. Drugi hvale njezine umjetničke sposobnosti te ističu da nije nikoga povrijedila, s obzirom na životinja bila divlja.

Bilo kako bilo, tkogod kupio ovu torbicu jamačno će biti primijećen kad se s njom pojavi u javnosti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr