#lijepinasi

NET.HR PREDSTAVLJA NAJLJUBIMCE: Studenti medicine, pjesnici i sportaši nikad nisu bili tako umiljati

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Huh, sva sreća pa sam se stigao namjestiti prije nego što je okinula fotku

My dance hhihihi 😊🐶🐾❤ #happy #dogs #dogtail #love #instadogs #pekingese #lijepinasi

A post shared by Pekingese Riky (@riky007) on

Ma kakvo poziranje, imam ja pametnijeg posla. Moram trenitati za idući meč. Ipak sam ja sportaš!

Pjesnici su čuđenje u svijetu

Ovaj položaj, ovaj izraz lica i točno ovakva volja i entuzijazam  poznat je studentima medicine koji su se morali suočiti s ovom knjigom

#heythere #whatyoulookingat #bestbuddies #udvojejetoplije #ljubav #lijepinasi 💜

A post shared by Jelena Mihelic (@jeelena55) on

uŠto je tu čudno?! U dvoje je toplije

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr