Ljubav među životinjama

NEOBIČNA OBITELJ: Mačku usvojio haski pa sad, jadna, misli da je štene

Možda izgleda kao mala krznena loptica, ali ova tri mjeseca stara mačka uvjerena je da je veliki haski, jer ju jedan odgaja. Malu Rosie su spasile tri sestre nakon što su ju pronašle napuštenu na cesti u Kaliforniji, ali mlada mačka se već prve noći u novom domu razboljela i nije htjela jesti.

Zaključili su da joj treba životinjska briga pa su Rosie sparili s jednom od haskija, Lilo, koja ju je podigla kao da se radi o njenom štenetu.

Sada Rosie krade pseću hranu i ide u šetnje na vodilici zajedno s ostatkom čopora.


“Rosieno se zdravlje jako popravilo zahvaljujući Lilo koja ju je odgojila kao da je njeno vlastito štene – tako da Rosie sad raste misleći da je haski, čak ide i u šetnje s njima”, kaže vlasnica Thi Bui.

“Tako je sitna, ali pokušava držati korak s drugim haskijima – trči za njima kada se igraju, hrva se sa svojom mamom Lilo i ide u šetnju s čoporom kada joj njene male noge to dopuste”.

Ljubimci su nerazdvojni i cvile ako nisu zajedno “poput Romea i Julije”, kaže Thi Bui. “Nekada ih moramo razdvojiti da damo Rosie malo odmora jer Lilo ne zna koliko je velika, mogla bi nenamjerno ozlijediti Rosie”.

Nihove avanture možete pratiti na njihovoj Instagram stranici, kao i YouTube kanalu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr