Pileća prsa punjena špinatom i omotana slaninom

Piletina je uvijek omiljena. Obogatite je punjenjem od špinata, sira, vrhnja i papra. Omotajte tankom slaninom i pecite.

16.11.2012.
11:15
VOYO logo

Upute:

1. Ugrijte pećnicu na 190 stupnja Celzijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. U veliku staklenu zdjelu stavite špinat, ugrijte u mikrovalnoj 3 minute. Svaku minutu promiješajte. Na koncu dodajte kiselo vrhnje, sir i češnjak.

3. Na čistu površinu postavite pileća prsa. Žlicom nanesite smjesu sa špinatom po njima. Zarolajte piletinu i omotajte slaninom. Učvrstite čačkalicama i složite u kalup za pečenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Pecite 35 minuta, a zatim zadnjih 5 do 10 minuta povisite temperaturu na 260 stupnja Celzijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo