Eksplozija orgazma

UŽITAK ZAJAMČEN: Osam stvari koje žene žele da frajeri znaju dok se igraju s njihovim grudima

Zašto kokot nema ruke? Zato što kokoš nema s*se – ta (loša) šala možda najbolje opisuje koliko muškarci vole grudi. No nije da baš znaju što bi s njima.

Velike ili male, oblika kruške ili jabuke, čvrste ili meke grudi su prekrasne. U pravim rukama, već i “igranje” grudima može dovesti ženu do ekstaze. No mnogi muškarci i nisu baš virtuozi kada su u pitanju grudi. Zato je Pressroomvip pitao žene i ovo je šest stvari koje one žele da muškarci znaju o grudima.

GLEDAJTE, DIRAJTE I DIVITE SE 10 nevjerojatnih nacina na koji vam grudi govore o zdravlju

1. Grickanje možda, ugrizi nikako

Svaka žena je drukčija. Neke grudi su vrlo osjetljive, drugima paše grublja igra. No nemojte nasrnuti na bradavice kao morski pas – taj dio grudi je prilično osjetljiv pa osim ako vam izričito ne kaže, bolje ne gristi.

2. Ne odustajte

Još jednom, svaka žena je drukčija. Neke će lagano sisanje bradavica dovesti do orgazma, dok će drugima trebati malo više. Nemojte se obeshrabriti i odustati – istražujte dok ne dokučite što točno partnericu najviše uzbuđuje.

3. Sisanje…

Da, to volimo, osobito tijekom predigre. Od mnogih erogenih zona, ništa nas neće “pokrenuti” kao sisanje i diranje grudi i bradavica.

4. … ali s mjerom

Vaša usta nisu usisivač. Neke od nas trebaju samo malo sisanja kako bismo se napalile. Ako postanete previše agresivni, stvari mogu postati bolne.

5. Dirajte, dirajte, DIRAJTEEEE

Sisanje nije jedino što nas napaljuje, a igra grudima ne treba završiti s predigrom. I dok se seksamo, dirajte i stišćite grudi za više užitka. Ne plašite ih se – zgrabite ih, mazite, stišćite…

6. Veličina je važna

Iako je teško generalizirati, ipak postoji određeno pravilo – male grudi su često osjetljivije jer su kod velikih isti živci raspoređeni na veću površinu. Ipak, ponavljamo, svaka od nas je drukčija pa istražujte.

7. … i kod bradavica

Zbog toga što imaju više živčanih završetaka, velike bradavice su često izuzetno osjetljive, pa ne budite agresivni kada ih dodirujete jezikom, zubima ili prstima.

8. Obratite pozornost i na areolu

Areola, tamni krug koji okružuje bradavicu, zapravo je osjetljiviji od same bradavice, osobito kod žena s malim bradavicama. Fokusirajte se na gornji dio areole. To je najosjetljiviji dio i pravi pogodak za užitak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr