Za dobrobit braka, morate se riješiti ovih navika

Bračni parovi koji se žale na previše seksa kao da jednostavno ne postoje na ovom svijetu.

Nažalost, sve one šale o bračnim parovima su u većini slučajeva istinite. Nakon što razmijene zavjete, a posebno nakon dolaska djece, strast kao da iščezne. Ali, nije sama institucija braka kriva za to, nego i sve ono što dolazi s njom.

Možda toga niste svjesni, ali sve one svakodnevne obveze utječu na vaš seksualni život. Rutina nakon posla postaje automatska, ali naočigled bezazleni popis obveza postaje velika prepreka vremenu koje trebate posvetiti jedno drugom.

Smartphone: Jedina stvar koja treba vibrirati pored vašeg kreveta je neka seksi igračka – ako je to nešto u čemu uživate vi i partner. Nemojte samo stišati telefon, ugasite ga. Zapravo, ostavite ga u drugoj sobi i usredotočite se jedno na drugo. Na poruke i e-mailove možete odgovoriti ujutro.

Kućni poslovi: Dajte svojoj unutarnjoj potrebi za čišćenjem slobodnu noć s vremena na vrijeme. Neka posuđe pričeka do jutra, a umjesto toga se mazite s partnerom.

Društvene igrice: Zamislite to na sljedeći način – jedina igrica koju trebate igrati preko noći jest u paru s osobom od krvi i mesa koja se nalazi odmah pored vas.

Vrijeme za priču: Djeca će učiniti sve da ostanu budna što duže. Sljedeći put kada vaše maleno dijete dovuče hrpu knjiga koje želi da mu čitate prije spavanja, odmah odbacite tu ideju. Dvije priče su i više nego dovoljne, nakon toga se posvetite svojem muškarcu.

Previše priče: Ništa ne ubija seksualno raspoloženje brže od spominjanja neke ozbiljne teme. Ostavite priče o njegovoj mami ili o djetetovom neuspjehu u školi za jutro.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr