Trenutno imamo 102 ispovijesti u kategoriji Ljubav & intima

trudna i ostavljena

Korisnik: moni Vrijeme: 19:28 07.09.2016 Komentara

Imam 39 god i majka sam dvoje djece. Imam osiguran stan i posao. Suprug me ostavio jer je drugoj napravio dijete , za nasu zajednicku ni ne pita, plati dio alimentacije i to je sve.
A ovaj moj “gospodin” upoznala sam ga prije 10 godina. Stariji je od mene 3 godine. Odmah mi se dopao. kemija je počela među nama prije tri godine, kada smo se oboje rastali. Bilo je super, zabavljali smo se, izlazili… Bila sam uvijek kraj njega, pomogla mu u svemu, u svemu je mogao računati na mene, volim ga, .

Onda najednom nesto se promjenilo početkom godine. Poceo se cudno ponasati, nije se tako javljao vise, nije vise dolazio… Saznala sam da ima 20 godina mlađu od sebe samo za zabavu. Trajalo je neko vrijeme, onda prestalo.

Opet smo se zblizili. Sada sam trudna, cekam njegovo dijete. A on… počeo izlaziti sa svakom, placa im pice, vodi na večere, kupuje poklone, a ja , mene ni ne pita kako sam. Dijete ne želi , vikao na mene zasto nisam pazila, da se on ne zeli vezat, da zeli slobodu, saznala da nisam mu bila jedina.
Umorna sam od svega, imam dvoje krasne djece, trece na putu, neznam sto cu, sto da radim. Najrađe bi da sve prespavam, a on dali ce se jednog dana vratiti dok se opameti, neznam, dali ce htjeti dijete dok se rodi, neznam.
Ocito je moja sudbina da me muskarci ostavljaju radi drugih zena.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr