'VOLI ŠTO SE VOLITE'

ZAHVALILA OBOŽAVATELJIMA: Severina videom proslavila milijun i pol pratitelja na društvenim mrežama

Najprodavaniji ženski izvođač novije hrvatske diskografije te najveća regionalna zvijezda, Severina, nekoliko je puta tijekom karijere punila najpoznatije koncertne dvorane širom regije, trijumfirajući s turnejom Dobrodošao u klub, koju su produkcijski mnogi svrstali uz bok turnejama svjetskih izvođača.

Osim što je na koncertima prati u stopu, mnogobrojna i vjerna publika Severinu odavno prati i na društvenim mrežama. Upravo ondje, videom nastalim tijekom snimanja kampanje za makedonski brand vode Pelisterka, odlučila je počastiti svojih milijun i pol pratitelja; njih čak 900 tisuća na Facebooku te 600 tisuća na Instagramu.

IGRA SE S NJEGOVIM ŽIVCIMA: Severina oduševila fanove starom fotkom, ali što će reći Milan?

severina-2

Ove respektabilne brojke Severina na najbolji mogući način objašnjava dvjema rečenicama: ”Ljubav se ljubavlju vraća” te ”Volim što se volimo”. Upravo ti hashtagovi postali su zaštitni znak njezinih objava, a prihvaćeni su u tolikoj mjeri da se pod njima nalazi preko 100 tisuća objava Instagram korisnika.

SEVERINA PRESEKSI FOTKOM ZAPALILA FANOVE: ‘Da je živa Marilyn Monroe, bila bi ljubomorna na tebe’

Uz Facebook i Instagram, još jedna Severinina iznimno važna društvena platforma je YouTube kanal, na kojem, osim bogate kolekcije starih snimki, premijere doživljavaju i sve njezine nove pjesme i spotovi, stoga ne čudi kako je ukupan broj YouTube pregleda na tom kanalu prešao brojku od čak 250 milijuna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr