ZATAJENJE SRCA

U 39. GODINI UMRO HOLIVUDSKI GLUMAC: Proslavio se ulogom u poznatoj seriji HBO-a

Holivudski glumac Nelsan Ellis koji se proslavio ulogom u seriji HBO-a True Blood (Okus krvi) umro je u 39. godini života, objavila je njegova menadžerica.

– Nelson je umro od komplikacija koje su nastale nakon zatajenja srca – izjavila je Emily Gerson Saines za Hollywood Reporter te dodala: – Bio je veliki talent, jako će nam nedostajati.

Ellis je u True Bloodu glumio lik Lafayettea Reynoldsa, koji je u knjizi ubijen, ali su producenti serije zbog njegove popularnosti odlučili da on u seriji ostane živ, piše Daily Mail.

– Šokirala nas je vijest o smrti Nelsana Ellisa. On je dugo bio član naše obitelji, a njegova uloga Lafayettea Reynoldsa u True Bloodu će još dugo biti pamćena. Nedostajat će nama, ali i svim fanovima – priopćili su iz HBO-a.

– Bio je jedinstven glumac koji me uvijek uspijevao zadiviti. Privilegiran sam što sam radio s njim – kazao je kreator serije Alan Ball.

Široj je publici poznat i po ulozi u filmu “Tajni život kućnih pomoćnica”, filmskoj biografiji “Get On Up” o životu kralja soula Jamesa Browna u kojoj je glumio pjevača Bobbyja Birda.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr