Todorićeva Milica zavodi u opako vrućim hlačicama

Dubrovnik je ovih dana prava turistička meka, a osim inozemnih gostiju Stradunom se vole šetati i pripadnici domaće društvene scene, od kojih ovoga puta izdvajamo Ivana Todorića i njegovu djevojku.

Fotografi u Dubrovniku imaju pune ruke posla s fotografiranjem slavnih osoba koje u valovima dolaze u posjet gradu pod Srđem. Nakon što su dubrovačkim Stradunom prije nekoliko dana prošetale Slavica Ecclestone s kćerkama Tamarom i Petrom, isto je ovoga puta napravio nasljednik Ivice Todorića.

Kako bez svoje drage u pravilu ne ide nikuda, tako ga je i na ovom putovanju pratila dugogodišnja djevojka, atraktivna manekenka Milica Mihajlović.

Bilo je teško okrenuti glavu od ovog para, uglavnom zahvaljujući upravo Milici koja je pažnju plijenila svojim savršenom isklesanim, preplanulim tijelom, a glavni adut su joj ovoga puta bile duge noge koje je naglasila tako što je odjenula vruće traper hlačice.

Na ovakav seksi izgled ovoga je puta iskombinirala ravne sandale i bijelu košulju koju je podignula tako da se vidi njezina preplanula put, ali i evidentno njegovani trbušni mišići. je naglasila preplanulu put. Jedno je sasvim sigurno: Milica se itekako pripremila za sezonu prešetavanja po jadranskim plažama!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr