TEŠKE OPTUŽBE

‘SVATKO NORMALAN BI IH TUŽIO’: Milan Popović podnio dvije tužbe za klevetu protiv Severine i njenog odvjetnika

Srpski biznismen Milan Popović podnio je dvije tužbe za klevetu protiv bivše supruge  Severine Kojić i njezinog odvjetnika.

Popović je tužio Severinu Kojić i njenog odvjetnika Darija Budimira zbog niza kleveta koje su naveli u žalbi na privremenu mjeru kojom je biznismen dobio podjeljeno vrijeme sa Severinom za skrbništvo o njihovom sinu Aleksandru. Također, Popović je uputio još jednu tužbu Severini, zbog intervjua u kojem je, tvrdi, iznjela brojne neistinite navode.

MILAN POPOVIĆ O MUČNOJ BORBI ZA SKRBNIŠTVO: ‘Trebam li se odreći viđanja svog djeteta?’

REAKCIJA SEVERININA MENADŽERA: ‘Severina je postala žrtva kada je ostavila Popovića, prijetio je da će je uništiti’

Kada je Milanu Popoviću sud odredio privremenu mjeru kojom je stekao pravo da njihov sin Aleksandar pola vremena provodi s njim, a pola sa majkom, Severinin pravni zastupnik napisao je žalbu. U žabi je navedeno da je Severina izgubila dijete zbog stresnih okolnosti izazvih nizom postupaka kojima je izložena zbog Milanove odmazde, potom da je Popović protupravno oduzimao dijete i odbijao ga vratiti majci. Severinin odvjetnik tvrdio je i da je Popović postavljao lažne medicinske dijagnoze djetetu i podnosio krivotvorene liječničke nalaze. U nizu navoda, stoji i da je biznismen naručio ilegalno praćenje Severine i njihovog sina.

Svatko normalan bi ih tužio

Zbog brojnih napada kako iz osvete zasipa Severinu tužbama. Popović je za Telegraf razjasnio o čemu se radi.

“Majka opet od sebe čini žrtvu i svjesno pokušava mene prokazati kao nekoga tko se bespošteno sudi, a da pritom ne otkriva detalje zašto su tužbe podnesene. Svatko normalan bi na mom mjestu podnio tužbu za to što su ona i njen odvjetnik napravili. Obzirom na to da on piše žalbu zastupajući nju, morao sam uključiti i nju pošto se pretpostavlja da su te neistinite tvrdnje informacije koje mu je ona dala ” ističe Popović.

U drugoj privatnoj tužbi optužio je Severinu za klevetu zbog svega što je rekla u gostovanju na RTL televiziji, također neposredno nakon što mu je sud dodijelio više vremena sa sinom. U tužbi su navedene Severinine tvrdnje “…tada je prijetio da će mi zagorčati život i da će u medijima pričati o meni”, “Rekao mi je da će mi uzeti dijete i, da smo u Americi, da bi me zgazio”, “On je otišao toliko daleko da je donio lažni nalaz da mi je dijete anoreksično”, i mnoge druge.

“Morao sam podnijeti tužbu jer je ta kleveta iznesena pred milijunima ljudi, a znam da nisam kriv” objasnio je Milan i dodao:

“Očekujem da tuženi budu osuđeni za klevetu i da im bude naloženo da mi se javno ispričaju za iznošenje tih neistina”.

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr