LUKSUZNI OBRED

SUPERBOGATI IZRAELCI VJENČANJEM ODUŠEVILI TROGIRANE: Slave već tri dana, priča se da dolazi i Rihanna!?

Hotel Brown Beach House koji je otvoren ovoga ljeta u preuređenoj zgradi Duhanke, na ulasku u Slatine, postao je primamljiv mnogim svjetskim zvijezdama, piše Slobodna Dalmacija.

U njemu je krajem srpnja tri dana odsjeo bivši britanski premijer Tony Blair, a uprava hotela mu je omoguića toliko diskrecije da ni lokalne vlasti nisu znale za njegov dolazak. Tako se do ovoga petka nije znalo da će u hotelu jedan bogati židovski par organizirati trodnevno vjenčanje.

“Počeli su slavit još u četvrtak popodne, malo nam je teže zaspat’ od ove glasne muzike, ali lipo ih je vidit… Sinoć su nakon obreda napravili takav vatromet, Trogir to još nije doživija… Pričaju svi da će im večeras doć pivat ta neka Arijana (op.a. Rihanna) iz Amerike.

“Bilo je lipo i kulturno”

Nema vas to šta čudit, vidi se da ljudi mogu platit” rekle su za Slobodnu Dalmaciju gospođe s Čiova koje su se nalazile na mjestu gdje je dan prije organiziran obred vjenčanja na židovski način.

Dok su svi iščekivali dolazak Rihanni gospođe su ispričale kako je izgledao petak. “Mislili smo da će mlada doć brodom, ali valjda nisu imali di pristat. Dok se ona spuštala iz hotela prema plaži, dva patuljka u odijelima su regulirala promet. Ne znam je li to kod njih neki običaj, ali stvarno je zanimljivo izgledalo.

Nikome nisu branili da gleda, neki su čak i snimali, samo su kupače zamolili da ne budu baš blizu u kupaćim kostimima, šta ne bi ni priličilo… Stvarno je bilo lipo i kulturno; bile stolice, sa strane klavir, fini mladenci, rabin”, rekla je Sofija Čizmar.

Obećana im je potpuna diskrecija

Organizatori vjenčanja mladom bračnom paru su obećali potpunu diskreciju i novinarima nisu rekli o komu se radi te su im dopustili da uđu u impozantni hotel i naprave fotografiju s prozora jedne od soba. No po pitanju dolaska Rihanne organizatori su se samo zagonetno smješkali.

Kako piše Slobodna Dalmacija, bogati gost koji je zakupio Brown Beach House za svoje vjenčanje je izraelski poduzetnik Yossi Eliyahoo, 44-godišnji vlasnik lanaca restorana po Nizozemskoj i Engleskoj, a njegova odabranica je izvjesna Stephany.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr