PRAVI RAZLOG RAZVODA

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Brad Pitt je pod policijskom istragom zbog zlostavljanja svoje djece?

Glumac je pod policijskom istragom zbog tvrdnji da je verbalno i tjelesno zlostavljao svoju djecu. Upravo je to navodno nagnalo Angelinu da podnese zahtjev za razvod i oduzme mu skrbništvo.

Izvori bliski obitelji tvrde da je pravi razlog razvoda slavnog holivudskog para Brada Pitta i Angeline Jolie incident u kojem je glumac verbalno i fizički napao njihovu djecu, piše TMZ.

OBJAVLJENE FOTKE ZAHTJEVA ZA RAZVOD: Brad Pitt i Angelina Jolie već neko vrijeme ne žive zajedno

Glumac se prošlog tjedna napio tijekom leta privatnim avionom u kojem je bila cijela obitelj. Brad je navodno podivljao, derao se i fizički napao djecu, navodi TMZ.

Svjedoci kažu da je Pitt nastavio divljati i nakon što je zrakoplov sletio, a zatim je pokušao otići u jednom od kamiona za prijevoz goriva.

‘IZMISLILA JE AFERU S TOM FRANCUSKINJOM ZBOG LJUBOMORE!’: Brad Pitt je užasno bijesan na Angelinu zbog optužbi

Netko od svjedoka je anonimno prijavio glumca policiji, piše TMZ, a on i Angelina su već bili na razgovoru sa socijalnim radnicima.

Navodno je upravo ovaj incident ponukao Angelinu da zatraži razvod nakon 12 godina veze.

“On te optužbe ozbiljno doživljava i kaže da nikada nije zlostavljao svoju djecu. Jako je tužno da ga njemu bliski ljudi prikazuju u najgorem mogućem svijetlu”, izjavio je Pittov prijatelj.

Glumac je navodno molio Angelinu da se mirno razvedu, daleko od očiju javnosti. Pokušao ju je nagovoriti i da krenu na bračno savjetovanje kako bi spasili brak zbog djece, piše Mirror. Ljuti ga što je angažirala tim kojem je cilj uništiti ga, nauštrb njihove djece.

“Volim je, ali ta žena je potpuno luda”, izjavio je navodno glumac svojim bliskim prijateljima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr